Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom vrijdag 10 maart

BERGEN OP ZOOM, 10 maart 2006

Bekeuringen bij verkeerscontrole

ROOSENDAAL: De politie hield op donderdag 9 maart een verkeerscontrole aan de Kalsdonksestraat. Hierbij zijn 15 bekeuringen uitgeschreven voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring. 2 bestuurders konden geen rijbewijs tonen, 14 automobilisten droegen geen gordel en
1 bromfietser droeg geen helm. Zij zijn allen bekeurd.

Woninginbraak

SINT WILLEBRORD: Op donderdag 8 maart is er ingebroken in een woning aan de Emmastraat. De daders braken aan de achterzijde van het huis een rolluik en een raam open en namen onder andere een laptop en diverse sleutels mee. De politie heeft aangifte opgenomen en stelt een sporenonderzoek in.

Jongen (10) gewond bij aanrijding

HALSTEREN: Op donderdag 9 maart gebeurde er een ongeval op de Kastanjelaan. Een 33-jarige vrouw uit Halsteren reed over de Kastanjelaan. Op de kruising met de Eikenlaan kwamen er een aantal jonge kinderen aan gefietst. Eén van hen schoot in de bocht de weg op en botste tegen de auto. Het 10-jarige jongetje uit Halsteren is, met vermoedelijk een gebroken been, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Winkelpersoneel betrapt dief

ROOSENDAAL: Personeel van een winkel aan de Lindenburg zag op donderdag 8 maart dat een man zich verdacht gedroeg. Hij sprak de man aan en ontdekte dat hij winkelwaar ter waarde van ruim 7,- in zijn kleding verstopt. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. De politie heeft de 18-jarige man uit Rotterdam verhoord en met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Onbekenden breken in bij sportclub

ROOSENDAAL: Op donderdagavond 9 maart is er ingebroken in een sportclub aan de Vlietweg. De daders braken een deur open en namen onder andere een hoeveelheid frisdrank weg. De politie heeft aangifte opgenomen en stelt een sporenonderzoek in.

Inbraak in school

KRUISLAND: Op vrijdag 10 maart kreeg de politie omstreeks 03.00 uur melding van een inbraak aan de West Zandberg. De daders braken aan de zijkant van een schoolgebouw een raam open en namen computerapparatuur weg. De politie stelt een sporenonderzoek in en zal aangifte opnemen van inbraak.

Auteur: Inge Rijgersberg