Fugro N.V

PERSBERICHT

Leidschendam, 10 maart 2006

Groot contract voor één van Fugro's nieuwe seismische schepen Fugro-Geoteam AS heeft een overeenkomst getekend voor de verhuur van Fugro's volledig uitgeruste seismische schip `Geo Barents' aan TGS-NOPEC Geophysical Company ASA. Het schip wordt verhuurd voor 18 maanden plus optie voor twee keer 6 maanden verlenging. Dit nieuw te bouwen 3D-schip wordt in november 2006 opgeleverd en gaat direct naar de Golf van Mexico om voor TGS-NOPEC te werken. Deze overeenkomst waarborgt dat TGS-NOPEC een modern schip met hoge capaciteit ter beschikking krijgt, met de laatste technologie voor multi-client programma's. Hiermee zijn voor Fugro-Geoteam inkomsten voor een periode van 18 tot 30 maanden zeker gesteld. Dit is het grootste contract uit Fugro's historie.

Fugro-Geoteam AS is een Noorse werkmaatschappij van Fugro. De werkmaatschappij beschikt over een moderne vloot van schepen en is gespecialiseerd in seismisch onderzoek op zee om 2D-, 3D- en 4D-gegevens te verzamelen en te interpreteren.

Voor nadere informatie:
Fugro N.V.
Ir K.S. Wester,
President-Directeur
Telefoon +31 70 311 11 12

Fugro N.V.
Postbus 41
2260 AA Fugro verzamelt en interpreteert gegevens over het aardoppervlak en de (zee)bodem en geeft hierop gebaseerde adviezen. Leidschendam In het verlengde hiervan levert Fugro aanverwante diensten, waaronder nauwkeurige plaatsbepaling, het testen van Tel: 070 bouwmaterialen, reservoir engineering en datamanagement. Organisatorisch bestaat Fugro uit drie divisies: Geotechniek, 3111422 Survey en Geoscience.
Fax: 070 Fugro is genoteerd aan Euronext N.V. te Amsterdam en opgenomen in de Amsterdam Midkap index. Fugro heeft ruim 275 3202703 kantoren en circa 8.500 medewerkers, die in meer dan 50 landen permanent aanwezig zijn. ir@fugro.com
www.fugro.com

1 van 1


---- --