Llink

Rotterdam, 10 maart 2006

PERSBERICHT -

Embargo tot 21:00

Überseksueel Chris Zegers wint Fallus

Zegers in bezit van fel begeerde lul

De Überseksueel verkiezing is beslist! De strijd ging lange tijd tussen Chris Zegers en Najib Amhali. Wereldreiziger Chris kwam uiteindelijk als meest Überseksuele uit de bus en ging er met de Fallus met het Geitenwollenmutsje vandoor. Naast het feit dat Zegers een hoog seksappeal bezit, is hij ook goed voor een praatje over voetbal in de kroeg, en laat hij zijn maatschappelijke betrokkenheid gelden door zijn inzet voor de Orang Oetan. LLinke Soep is iedere vrijdagavond om 20:00 uur te beluisteren op Radio 1 bij LLiNK.

Amerikaanse trendwatcher Marian Salzman (die ook de Metroman uitvond) is de 'uitvinder' van de Überseksueel. Deze is te typeren als sterk, dynamisch, hebben een goed stel hersens én doen iets betekenisvols voor de wereld.

Totaal zijn er door LLiNK en haar luisteraars tien Nederlandse mannen genomineerd voor de beruchte titel. Onder andere behoorden Prins Willem Alexander, Giel Beelen en Wouter Bos tot de kanshebbers. Uiteindelijk ging Chris Zegers met de Fallus aan de haal. Hij schaart zich in het rijtje tussen Bono, George Clooney en Bill Clinton.

LLinke Soep is iedere vrijdag om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.

Embargo tot 21:00


---

EINDE PERSBERICHT