Een hypotheek speciaal voor mensen met een BKR-notering

BKRhypotheek.nl; Een hypotheek speciaal voor mensen met een BKR-notering

ZUTPHEN, 20060310 -- PQ Finance, een landelijk werkende financiële dienstverlener gespecialiseerd op de particuliere markt, is onlangs met een nieuwe dienst, bedoeld voor mensen met een BKR- notering, gekomen; www.bkrhypotheek.nl!


PQ Finance signaleerde een dringende behoefte bij mensen met een onbedoelde en vaak bij hen onbekende BKR-notering, naar een financiële dienst/ hypotheekproduct, waarmee het mogelijk is, om ondanks deze notering, toch een hypotheek te kunnen verkrijgen.

Door de lage rentetarieven is het nu voor veel mensen aantrekkelijk een huis te kopen. Men gaat hiervoor op zoek naar een passende hypotheek. Maar daar gaat het fout! Bij het aanvragen van de hypotheekofferte krijgt men tot verbazing een afwijzing. Men blijkt een BKR-notering opgelopen te hebben en krijgt hierdoor dus géén hypotheek!

Meestal heeft men geen een idee wat deze BKR-notering betekend of waar deze door veroorzaakt wordt. Men heeft immers helemaal geen schulden!

In veel gevallen blijkt dat men de rekening voor de mobiele telefoon is vergeten, een echtscheiding heeft gehad, een tijdelijke WW of onverwacht hoge uitgave heeft. Vervelend natuurlijk! Zoiets kan gebeuren. Maar helaas wordt de hypotheekofferte-aanvraag om deze reden wel geweigerd.

PQ Finance wil met www.bkrhypotheek.nl mensen met een BKR-notering toch de mogelijkheid bieden een hypotheek af te sluiten. Want, zo zegt men bij PQ Finance, in veel gevallen kan, aan BKR genoteerden, juist wel een passende hypotheek geboden worden. Dit door, daar waar de reguliere banken stoppen, verder op de persoonlijke situatie van de klant in te gaan en kritischer te kijken wat de mogelijkheden zijn. En vaak blijkt er weldegelijk een hypotheek, die voldoet aan de klant zijn woonwensen te realiseren te zijn.




Ingezonden persbericht