Ingezonden persbericht

DVD, nieuwe single en tournee voor KUS.

De populaire meidengroep KUS brengt op 10 maart de dubbel-DVD "KUS De Dag" uit. Op "KUS De Dag" staat de populaire televisieserie van KUS die tien weken lang op Nickelodeon met succes werd uitgezonden. Naast de complete serie bevat de dubbel-DVD veel extra's waaronder alle videoclips, beelden van liveoptredens, interviews met de meiden en een kijkje achter de schermen bij KUS.

De TV-serie "KUS De Dag" werd in het laatste kwartaal van 2005 dagelijks tweemaal uitgezonden op Nickelodeon met op elke zondag een weekoverzicht. De onderwerpen van de goedbekeken serie variëren van een bezoek aan de CD-fabriek, een kijkje achter de schermen bij de opname van een videoclip tot een dagje winkelen met de meiden van KUS.

Ter ondersteuning van de release van deze dubbel-DVD verschijnt de titeltrack van de TV-serie op single. "Ik Heb Je Gewist" is afkomstig van het debuutalbum "Allereerste KUS" en is door producers Fluitsma Van Tijn opnieuw op de mengtafel gelegd. De single "Ik Heb Je Gewist" verschijnt met diverse extra's in een tweeluik. Beide delen zijn verkrijgbaar vanaf 3 maart.

Om de fans de kans te geven een handtekening van de meiden te bemachtigen bezoeken de dames maar liefst 19 filialen van de Free Record Shop door heel Nederland. Deze mini-tournee zal beginnen op woensdagmiddag 8 maart en eindigt met een spetterend optreden op zondag 12 maart op de Lijnbaan in Rotterdam.



Ingezonden persbericht