Maart 2006

Hotels.nl verruimt openingstijden callcenter
Ruim helft hotelgasten boekt tegenwoordig last-minute

Hotels.nl, de online boekingsmachine voor ruim 750 hotels in Nederland, Duitsland en België, heeft met ingang van vandaag de openingstijden van haar callcenter voor hotelboekingen verruimd. De stap is genomen vanwege het toegenomen aantal boekingen en om klanten gedurende het weekend en in de avonduren nog beter van dienst te kunnen zijn.
Afbeelding Het callcenter van Hotels.nl is voortaan gedurende werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:00 uur via het gratis nummer 0800-1400.

Trend
Ruim de helft van alle boekingen via www.hotels.nl wordt gemaakt twee dagen voor aankomst. Miechel Nagel, algemeen directeur Hotels.nl: "De trend dat hotelgasten steeds korter voor aankomst boeken, heeft ertoe geleid dat we ook in het weekend dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar zullen zijn voor telefonische vragen'.

Telefonisch
'Waar de klant voorheen op zondag enkel via de website kon reserveren, is nu ook telefonisch contact mogelijk. Wij verwachten bovendien, dat deze telefonische service er toe leidt dat meer mensen een last-minute overnachting boeken na bijvoorbeeld concert- of musicalbezoek."

Groter aantal
Ook de toegenomen aanwezigheid op TV leidt tot een groter aantal boekingen, zowel via de website als telefonisch. Duitse hotelboekers kunnen sinds 1 maart gebruik maken een nieuw gratis nummer om een hotel in Nederland te boeken. Zij worden daarbij snel en adequaat in hun eigen taal te woord gestaan. Hotels.nl is in Duitsland bereikbaar via 0800-2221400 (gratis). Engelse bellers kiezen 0800-8496372 (gratis).
Over Hotels.nl

Geen kosten
Hotels.nl bestaat sinds 2001. Online en in real-time kunnen overnachtingen geboekt worden bij ruim 750 hotels in Nederland, België en Duitsland. Hotels.nl is zeer eenvoudig te gebruiken en heeft als meerwaarde dat er geen boekingskosten, geen annuleringskosten en geen creditcard kosten in rekening worden gebracht. Hotels.nl is er voor iedereen, zakelijk of privé, die snel en eenvoudig een paar nachtjes weg wil.

http://www.hotel.nl
http://www.hotels.nl
http://www.motel.nl
http://www.hotelnet.nl
http://www.amsterdam.nu

Noot voor de redactie(