Gemeente Pekela


Inloopavonden voorontwerpbestemmingsplan Nieuwe Pekela

Burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan "Nieuwe Pekela" is vastgesteld. Het bestemmingsplan geeft de gebruiksmogelijkheden aan van gronden en opstallen in de kern van Nieuwe Pekela. Het betreft een actualisering van de bestaande bestemmingsplannen waarbij zoveel mogelijk het bestaande gebruik en de bestaande bebouwing gerespecteerd en overgenomen zijn.
De grenzen van het plan zijn als volgt:

· aan de zuidzijde: de Ommelanderweg;

· de oostzijde: de provinciale weg N366 inclusief de benzinepomp;
· aan de westzijde: het perceel Harm Brouwerstraat D13 en het gebied ten noordwesten hiervan tot aan de grens met de gemeente Veendam;
· aan de noordzijde: de gemeentegrens met Veendam achter het Heeresmeer.

Wij maken nogmaals bekend dat wij een tweetal inloopavonden organiseren in Nieuwe Pekela, waarbij een ieder het plan kan inzien en ter plekke informatie over het plan kan krijgen. De inloopavonden zullen worden gehouden op 28 en 29 maart 2006 van 16:30 uur tot 20.00 uur in dorpshuis De Kiepe, Meidoornlaan 88 te Nieuwe Pekela. Het plan zal aan belangstellenden gepresenteerd worden en u kunt vragen over het plan stellen. U bent van harte uitgenodigd om het plan te komen bekijken. Tevens ligt het plan momenteel ter inzage.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 8 maart 2006
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris