Digitale Gemeente Houten

Burgerzaken verhuist naar tijdelijke locatie

zondag 5 maart 2006 - Bron: Gemeente Houten

Vanaf maandag 13 maart is de afdeling Burgerzaken tijdelijk gehuisvest op de eerste etage van het gemeentehuis. De eerste verdieping is gewoon bereikbaar met de lift en de trap. U kunt Burgerzaken vinden direct naast de lift. Het is niet mogelijk om met een scootmobiel de lift te betreden, wel met een rolstoel. U kunt uw scootmobiel parkeren op de daarvoor aangewezen plek in de hal, naast de receptie.

Renovatie
De verhuizing is noodzakelijk vanwege de verbouwing van de ruimte waar Burgerzaken nu is gevestigd, als onderdeel van de renovatie van het gemeentehuis. De renovatie bestaat onder meer uit het herindelen van de begane grond van het gemeentehuis, de verplaatsing van de ingang van de gemeentewinkel (met publieksbalies), het verbeteren van de licht- en klimaatinstallaties van de verdiepingen, de herinrichting van de kantoren (vloerbedekking en meubilair) en het uitvoeren van uitgesteld groter onderhoud.

Gemeentewinkel
Nadat de verbouwing van de begane grond is afgerond, wordt deze ingericht als gemeentewinkel, waarin alle dienstverlening is geconcentreerd. Dit betekent dat iedereen hier terecht kan voor alle vragen, of het nu gaat om zaken op gebied van burgerlijke stand, belastingen, vergunningen enzovoort. U hoeft dan niet meer naar verschillende balies om verschillende onderwerpen te kunnen bespreken. Als alles volgens planning verloopt, zal de gemeentewinkel in november 2006 worden geopend. De renovatie van het gemeentehuis is dan nog niet volledig afgerond. Er vinden dan nog elders in het gebouw werkzaamheden plaats.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).