Ingezonden persbericht


Lezing Nederlandse Genealogische Vereniging in Nieuw Land

Op dinsdag 14 maart van 18.30 uur tot 21.45 uur organiseert de Nederlandse Genealogische Vereniging Flevoland (NGV) voor haar leden en geïnteresseerde bezoekers een gratis lezing in Nieuw Land Erfgoedcentrum. Voorafgaand aan de lezing wordt de jaarvergadering van de NGV gehouden. De bijeenkomst is onderdeel van een reeks van lezingen en presentaties van de NGV in Nieuw Land.

Gebruiksvriendelijk genealogisch computerprogramma De lezing wordt gehouden door genealoog en computerprogrammeur de heer Netjes. Hij zal informatie en uitleg geven over zijn nieuwe genealogische computerprogramma; Programma Netjes. Er zijn veel (oudere) genealogen / stamboomonderzoekers die op zoek zijn naar andere dan de gebruikelijke genealogische programma's, omdat veel van deze programma's manco's hebben of minder gebruiksvriendelijk zijn. Programma Netjes is speciaal ontwikkeld om deze ongemakken te ondervangen en is tevens één van de goedkoopste programma's die op dit gebied te verkrijgen zijn. De informatie en uitleg wordt gegeven aan de hand van een audiovisuele presentatie. De lezing vindt plaats op dinsdag 14 maart om 18.30 en is gratis voor geïnteresseerden.

De volgende data die gepland staan zijn:

Donderdag 18 mei 18.30 uur tot 21.45 uur (lezing) Dinsdag 12 september 18.30 uur tot 21.45 uur (lezing) Zaterdag 11 november 14.00 uur tot 17.00 uur (informatiemiddag)



Ingezonden persbericht