Llink

Rotterdam, 13 maart


- PERSBERICHT -

MoveYourAss met Krezip-Jacqueline

Ambassadeur Jaqueline over 'World Fair Fair World Festival'

Krezip zangeres en Novib ambassadeur Jacqueline praat met Rudy over het 'World Fair Fair World Festival'. Verder interviewde MoveYourAss Solo zanger Michiel Flamman in dierentuin Artis. Ook leggen we nog één maal een lijntje met Van Katoen zanger Bazz in Indonesië en héél misschien brengt Franz Ferdinand een bezoek aan de MoveYourAss studio. MoveYourAss is dinsdag 14 maart te beluisteren op radio 3fm.

Novib bestaat 50 jaar en dat vieren ze komend weekend niet alleen met een nieuwe naam, maar ook met een heus festival: World Fair Fair World. Ambassadeur Jacqueline Goveart van Krezip vertelt in MoveYourAss over haar steun aan Novib.

Seapi berani! Het Indonesische avontuur van Van Katoen loopt bijna op zijn einde. Ruim een maand lang toerden ze daar rond, werden aanbeden als rockgoden en zamelden ook nog geld in voor een lokale school. Deze keer het laatste belletje met Indonesië.

MoveYourAss is dinsdag 14 maart om 22:00 uur te beluisteren op 3FM. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT