Bluem b.v.

Persbericht

Centric kiest voor Bluem als partner voor de Digitale Nota

Toegang tot Digitale Nota voor gemeenten via Centric

De digitale nota heeft kritische massa nodig. Daarom werkt Bluem samen met partners die nu ook al de facturatiesystemen en -diensten leveren voor derden. Centric past daarom perfect in onze partnerstrategie, omdat ze verweg de belangrijkste speler zijn op het gebied van belasting- en uitkeringssystemen voor overheidsinstellingen in Nederland aldus Rieko Kester, directeur Bluem. Centric biedt ons een perfect distributiekanaal naar een belangrijke doelgroep voor de Digitale Nota, namelijk gemeenten en sociale diensten. Centric mag namelijk circa 75% van de gemeenten tot haar klantenkring rekenen.

Samen met Centric zorgen wij er voor dat de Centric belastingsystemen, om te beginnen met GHS4all worden uitgebreid met een extra module voor de afhandeling van aan- en afmeldingen voor de Digitale Nota. Door deze standaard koppeling kan iedere gemeente zonder maatwerk aansluiten op de Digitale Nota en burgers de mogelijkheid bieden om elektronisch hun aanslagen te ontvangen i.p.v. fysiek per post.

De Rabobank heeft de digitale nota 10 januari j.l. gelanceerd voor de consument. De andere grootbanken zullen dit jaar volgen. De acceptatie van het publiek voor deze nieuwe vorm van digitale post zal snel plaatsvinden aldus Paul de Vries, Sales Manager Centric. De digitale nota sluit namelijk aan op de vertrouwde systemen van internet bankieren. Dat betekent dat ruim 5 miljoen internetbankierende particulieren in Nederland direct en gratis de digitale nota kunnen gebruiken. Daarbij heeft de consument eigenlijk niets te leren, betaalt men snel, gemakkelijk en veilig nota's en heeft men altijd en overal toegang tot nota's.

Makkelijke deelname voor gemeenten aan de Digitale Nota

Door de samenwerking tussen Centric en Bluem is deelname aan de Digitale Nota gemakkelijk voor gemeenten. Centric toont u graag de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met uw Centric account manager om te achterhalen wat de Digitale nota voor uw organisatie kan betekenen. Voor meer informatie over Centric website.

Persbericht op Centric website:
www.centric.nl/index.asp?nmoduleid=2?=21?=4425?=1

Over Bluem
Bluem werkt samen met een aantal toonaangevende partners en leveranciers op het gebied van informatietechnologie, print en mail en consulting. De dienstverlening is er op gericht de klanten van deze partners meer en betere oplossingen te bieden op het gebied van multichannel communicatie en digitale documenten logistiek.