Gemeente Dongeradeel

Verkiezingen


---

Woningbouw Anjum, it hoarnleger

Woningbouw Anjum, it hoarnleger
Binnenkort kunnen in Anjum kavels worden uitgegeven. De dorpsuitbreiding ten noordwesten van It Hoarnleger is een aantrekkelijke woonlocatie waar in totaal 19 percelen bouwterreinen beschikbaar komen, variërend in verschillende oppervlakten en prijzen. Aan de zuidwestzijde van het uitbreidingsplan worden 5 kavels gerealiseerd ten behoeve van wonen en werken, aan de noordoostzijde komen 14 kavels bestemd voor wonen.
Van dit aantal worden 4 bouwterreinen aan de Woningbouwcorporatie Dongeradeel (WCD) verkocht. De WCD zal op deze kavels projectmatig 2 twee-onder-één-kap woningen realiseren. Inlichtingen hierover zijn verkrijgbaar bij de WCD, telefoonnummer 0519 229700.

De verwachting is dat de kavels in augustus 2006 bouwrijp zullen zijn. Vooruitlopend hierop zullen de beschikbare vrije kavels nu via twee openbare verlotingen in optie worden gegeven:


* De verloting van de 3 vrij beschikbare kavels voor wonen en werken vindt plaats op donderdag 30 maart 2006 om 16.30 uur in de foyer van de raadszaal, ingang Suupmarkt 2 te Dokkum.


* De verloting van de 9 vrij beschikbare kavels voor wonen vindt plaats op maandag 3 april 2006 om 19.30 in gemeenschapscentrum De Dobbe te Anjum.

Voor alle duidelijkheid: Alleen bovenstaande kavels zullen worden verloot. De 4 kavels voor wonen zullen via de Woningbouwcorporatie Dongeradeel worden verkocht. De overige kavels zijn inmiddels in optie gegeven als resultaat van onderhandelingen met betrokkenen.

Als u belangstelling heeft voor een kavel en graag mee wilt doen aan één van deze verlotingen dan kunt u dit vóór 28 maart 2006 voor de kavels voor wonen en werken en vóór 31 maart 2006 voor de kavels voor wonen telefonisch doorgeven aan Edith de Vries of Josephina Hofman, telefoon resp. 0519-298747/ 298749. Een informatiepakket ten behoeve van wonen en werken en wonen is verkrijgbaar bij de balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Koningstraat 13 te Dokkum.

Degenen die al een informatiepakket hebben ontvangen hoeven niet op deze advertentie te reageren.