Politie Limburg-Noord

Politie houdt 6 winkeldieven aan

Datum: 14-03-2006
Tijd bericht: 09:49
Plaats: Limbirg-Noord
De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week in totaal 6 personen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

District Roermond
In het district Roermond werden 4 verdachten aangehouden in verband met winkeldiefstallen. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

In een winkel aan de Stadsweide in Roermond werd op zondagmiddag 12 maart een 20-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Polen aangehouden. Een medewerker van een winkel viel het op dat de man een kniptang bij zich droeg, waarna hij hierop werd aangesproken door de beveiliging. Later bleek dat de vrouw gestolen spullen uit verschillende winkels in haar tassen had. De man en de vrouw zijn overgedragen aan de politie en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

District Venray
In het district Venray werd 1 verdachte aangehouden in verband met winkeldiefstal. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

In een winkel aan de Kiosk in Venray werd op woensdagmiddag 8 maart een 34-jarige man uit Nijmegen aangehouden. De man werd tegengehouden bij de kassa door een medewerker van de winkel, nadat hij verschillende etenswaren in zijn jaszakken had gestopt. De man is overgedragen aan de politie en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

District Weert
In het district Venray werd 1 verdachte aangehouden in verband met winkeldiefstal. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

In een winkel aan de Kerkstraat in Nederweert werd op vrijdagmiddag 10 maart een 40-jarige man uit Helmond aangehouden. De man had verschillende etenswaren in zijn mandje gelegd om af te rekenen, maar had ook verschillende etenswaren in zijn jas verstopt. De man werd bij de kassa door een medewerker van de winkel tegengehouden. Hij is overgedragen aan de politie en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.