Al 30.000 kaarten verkocht voor Concert At SEA 2006

Concert at sea 2006

PERSBERICHT Renesse, 14 maart 2006

Nieuw popfestival Concert At SEA 2006 groot succes!

Het nieuwe Nederlandse popfestival Concert at SEA blijkt een groot succes te zijn. In de eerste week van ticketverkoop werden al meer dan 30.000 kaarten verkocht Hierdoor is al meer dan de helft van het totale aantal kaarten verkocht.

Nederlandse topartiesten als BlOf, Ilse DeLange en Racoon treden op tijdens het nieuwe eendaagse popfestival. Concert at SEA vindt plaats op zaterdag 8 juli op de Brouwersdam tussen Rotterdam en Renesse. De line-up word binnenkort nog uitgebreid met een vierde en tevens laatste act.

Dennis Luken, namens de organisatie van Concert at SEA: 'We zijn erg blij dat het publiek massaal reageert op het nieuwe evenement. Uit de kaartverkoop, het website bezoek en de reacties van pers en publiek blijkt dat mensen het initiatief erg kunnen waarderen. De lage toegangsprijzen en het uitgebreide programma op een unieke locatie blijken een prima mix te zijn voor een nieuw evenement'.

Concert At SEA is een uniek popfestival voor jong en oud en wordt gehouden op een prachtige locatie aan zee. Het festival kent zeer publieksvriendelijke toegangsprijzen, kaarten zijn al vanaf 7,50 euro verkrijgbaar. Bezoekers kunnen in totaal genieten van vier volledige concerten tijdens dit 6 uur durende live spektakel.

Meer informatie is te vinden op de website www.concertatsea.nl .

RTL 4,5,7 presenteert:
CONCERT AT SEA 2006
Met: BlOf, Ilse DeLange, Racoon en special guests
Zaterdag 8 juli 2006
De Brouwersdam, Zeeland
Entree: EUR 15, EUR 10, EUR 7,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 17.00 uur

.Kaarten zijn verkrijgbaar via www.concertatsea.nl , 0900 - 40405050 (40 ct pm) en via Ticket Service Nederland, de grotere postkantoren, Free Record Shop, VVV, GWK, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Sponsors: Delta, Zeelandnet, RTL 4,5,7 en het AD

-----------------------------------------
Noot aan de redactie (