Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Gewonden bij verkeersongevallen

Publicatiedatum: 14-3-2006 12:55:45

Elst - Bij twee verkeersongevallen in Elst zijn maandag twee gewonden gevallen. Op de kruising van de Van Oldenbarneveldtstraat met de Eshofsestraat botste omstreeks half elf een auto tegen een fietser. De fietser, een 66-jarige Elstenaar, liep daarbij beenletsel op en is naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist, een 54-jarige vrouw uit Gendt, kwam met de schrik vrij.
Rond vijf uur raakte een 55-jarige vrouw uit Valburg gewond op de Kerkeakkers, ter hoogte van de rotonde. De vrouw was gevallen nadat ze tegen een andere fietser, een vijftienjarige jongen uit Elst, was gebotst. Volgens de politie zou de vijftienjarige knaap linksom over de rotonde zijn gereden, waardoor een aanrijding volgde. De Valburgse bleef gewond op straat liggen en is later ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Jongen aangehouden na vernieling in ouderlijk huis
Publicatiedatum: 14-3-2006 12:55:11

Zevenaar - De Zevenaarse politie heeft maandagmiddag een achttienjarige jongen uit die gemeente aangehouden wegens vernieling in zijn ouderlijk huis. De jongen zou thuis een deur ingetrapt hebben. Volgens de moeder van de jongen zou zij hem hebben onderhouden over het vele internetgebruik en besloot de computer achter slot en grendel te zetten. Terwijl de moeder van de jongen uit huis was zou de knaap de deur hebben ingetrapt. Gewaarschuwde agenten troffen de jongen niet thuis. Hij bleek inmiddels te zijn vertrokken maar werd later in de omgeving aangehouden. De jongen is in de loop van de avond weer vrijgelaten en had de aantijging bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---