Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt beroving snorfiets

Nijmegen, 14-03-2006 o Op maandagavond kreeg de politie rond 20.20 uur de melding dat twee onbekenden de snorfiets van een 16-jarige Nijmegenaar afhandig hadden gemaakt. Dit gebeurde aan het Fausto Coppipad.

Agenten gingen direct ter plaatse en troffen daar de 16-jarige jongen. Hij verklaarde dat hij op zijn rode snorfiets over het Fausto Coppipad reed. Er stonden twee jongens. Een van hen hield hem tegen terwijl de andere jongen op de snorfiets ging zitten en hem met een scherp voorwerp bedreigde. De 16-jarige moest zijn snorfiets afgeven. Vervolgens reed het tweetal op de rode snorfietsweg in de richting van de tennisvelden aan de Wellenkamp.

De agenten hebben met de 16-jarige jongen nog in de omgeving gezocht, maar het tweetal is niet meer aangetroffen. Van de twee mannen is bekend dat zij tussen de 1.70 en 1.80 meter lang zijn, een licht getinte huidskleur hebben en tussen de 16 en 18 jaar oud zijn.

De politie zou graag in contact komen met personen die op maandagavond rond 20.30 uur twee mannen op een rode snorfiets in de buurt van de tennisvelden van de Wellenkamp hebben zien rijden. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. (05)