Duff & Phelps neemt voormalig beherend vennoot van KPMG's ...

Duff & phelps, llc

Duff & Phelps neemt voormalig beherend vennoot van KPMG's mondiale praktijk voor transfer pricing-service in dienst

NEW YORK, March 14 /PRNewswire/ --

Duff & Phelps, toonaangevend leverancier van onafhankelijke financiële adviesdiensten, kondigde vandaag aan dat Dan Peters het bedrijf komt versterken. Mr. Peters, voormalig beherend vennoot van KPMG's mondiale praktijk voor transfer pricing-service, zal de leiding van de verrekenprijzenpraktijk van Duff & Phelps op zich gaan nemen. Mr. Peters werd aangenomen om het mondiale transfer pricing-team van Duff & Phelps en de infrastructuur op te bouwen, waarmee de multinationale klanten van het bedrijf bediend kunnen worden.

Bij KPMG had Mr. Peters sinds 2004 de leiding over de mondiale activiteiten op het gebied van verrekenprijzen en sinds 2000 de leiding over zowel verrekenprijzen als taxatiedienstverlening in de Verenigde Staten. Mr. Peters was lid van KPMG's Global Tax Executive team en het U.S. Tax Leadership team. Mr. Peters heeft talloze grote multinationale klanten van advies voorzien in een grote verscheidenheid aan internationale en nationale initiatieven op het gebied van transfer pricing. De deskundigheid van Mr. Peters omvat het plannen van verrekenprijzen in verband met de taxatie van immateriële activa, het plannen van de leveringsketen, behandeling van dienstverlening en rentmeesterschap en ontwikkeling van effectieve mondiale documentatie. In de afgelopen jaren werd hij vaak geprezen als een "toonaangevend adviseur op het gebied van transfer pricing" en werd "zeer hoog gewaardeerd" in klantenenquêtes, die werden gehouden door het tijdschrift International Tax Review.

Duff & Phelps kondigde ook aan dat Steve Salvati, voormalig belastingadviseur voor transfer pricing bij Lucent Technologies, het bedrijf komt versterken. Mr. Salvati heeft 34 jaar ervaring op het gebied van internationale belastingpraktijken en activiteiten. De afgelopen 10 jaar heeft hij ervaring opgedaan in het leiden van de ontwikkeling van Lucents activiteiten en processen op het gebied van verrekenprijzen. Bij Lucent had Mr. Salvati de leiding over de "beste praktijk"-benadering van verrekenprijzen.

"We zijn verheugd dat Dan en Steve ons bedrijf komen versterken en leiding gaan geven aan de continue uitbreiding van onze transfer pricing-praktijk," aldus Noah Gottdiener, Chief Executive Officer van Duff & Phelps. "De ervaring van Dan als adviseur voor transfer pricing bij KPMG gecombineerd met de unieke vaardigheden en perspectieven van Steve waarmee hij de transfer pricing-functie in een grote multinational heeft geleid, zullen uitermate waardevol zijn voor onze klanten in het beheren van complexe vraagstukken op het gebied van transfer pricing." Mr. Gottdiener voegde nog toe, dat "Duff & Phelps een ideaal platform is om mondiale transfer pricing-services van hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten. Ons netwerk van klantenrelaties met de financiële en belastingafdelingen van grote ondernemingen - de hoofdgebruikers van transfer pricing-service - is ongeëvenaard naast de Grote Vier financiële dienstverleners."

Gerry Creagh, president van Duff & Phelps, merkte op dat "er belangrijke overeenkomsten tussen taxatie en transfer pricing-service bestaan, zowel gezien binnen ons bedrijf als vanuit het perspectief van de klant. Aangezien Duff & Phelps de toonaangevende leverancier van onafhankelijke taxatiediensten in de wereld is en niet gehinderd wordt door conflicten die andere bedrijven tegenkomen bij de service aan hun klanten, staan we op de unieke positie om op deze markt te concurreren en zullen we zoeken naar manieren om onze transfer pricing-praktijk te onderscheiden wat betreft kwaliteit, omvang en aard van de service."

Over Duff & Phelps

Duff & Phelps LLC, een toonaangevend onafhankelijk bedrijf op het gebied van financiële adviesdiensten, biedt een grote verscheidenheid aan adviesdiensten en financiële investeringsdienstverlening, waaronder financiële verslaglegging en belastingtaxatie, advies over vaste activa en onroerende goederen, M&A-advisering, redelijkheids- en solvabiliteitsopties, ESOP en ERISA adviesdiensten, legale bedrijfsoplossingen en conflictadvisering. Duff & Phelps heeft meer dan 650 medewerkers die wereldwijd cliënten met advies bijstaan en werken op kantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Sinds 1932 heeft Duff & Phelps zich ingezet voor het leveren van onafhankelijk advies en dienstverlening van uitzonderlijke kwaliteit, integriteit en objectiviteit aan een brede reeks publieke en particuliere bedrijven over heel de wereld. Voor meer informatie, bezoek www.duffandphelps.com.

Website: www.duffandphelps.com.