BCD kondigt naam nieuwe travel logistics company aan

Bcd nv

http://www.bcd-nv.com

Zeist, 14 maart 2006

BCD Holdings N.V. heeft vandaag bekend gemaakt haar nieuwe zakenreisorganisatie BCD Travel te noemen.

Oprichter en voorzitter van de Raad van Commissarissen van BCD Holdings N.V., de heer J.A. Fentener van Vlissingen gaf als commentaar: 'Wij hebben geluisterd naar onze klanten en vormen nu een global company met één technologie en één management. Deze nieuwe aanpak vereist een nieuwe naam, BCD Travel'.

BCD Travel zal met haar nieuwe naam van start gaan onmiddellijk nadat de transactie met TUI AG, de voormalige eigenaars van TQ3 Travel Solutions Management Holding GmbH, officieel is ondertekend.

BCD Holdings is de eigenaar van BCD Travel en samen met de franchise en andere activiteiten van BCD Holdings op reisgebied, zal de te verwachten omzet in 2006 ruim U.S.$ 13 miljard bedragen en zullen er 14.000 medewerkers in dienst zijn.

BCD Travel zal actief zijn in 96 landen op 5 continenten. Het bedrijf zal op het gebied van zakenreizen marktleider worden in België, Denemarken, Duitsland en Nederland. In andere landen, zoals in de Verenigde Staten en Engeland, zal BCD Travel een top 5 positie innemen.

Mike Buckman, CEO van BCD Travel: 'We komen hiermee in een positie om wereldwijd 'travel logistics' te kunnen verzorgen, en daarbij tevens de kosten voor onze zakenreizigers te kunnen verlagen'.

Joop Drechsel, voorzitter van de Board van BCD Travel: 'BCD Travel brengt drie bekende reisbedrijven samen, dit verhoogt onze mogelijkheden om wereldwijd oplossingen te bieden met hoge flexibiliteit en service'.

Einde persbericht