Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Mooiman op afvalwagens (03-03-2006)

Er verandert iets aan het straatbeeld binnen de gemeente Hoogezand-Sappemeer. Tot voor kort reden de gemeenteautos van Milieu nog rond met aan de zijkant het oranje gekleurde Afval Zat schild, maar binnen afzienbare tijd behoort dit tot het verleden. Dan rijden de gemeenteautos rond met Mooiman. Op vrijdag 3 maart werd de eerste auto met dit nieuwe beeldmerk onthuld door wethouder Henk ten Wolde.

Om de dienstverlening van de gemeente Hoogezand-Sappemeer nog beter te laten functioneren werd begin januari één centraal telefoonnummer beschikbaar gesteld voor inwoners van de gemeente. Inwoners kunnen via 0900-6662426 (0900-Mooiman) al hun vragen, meldingen en/of klachten kwijt met betrekking tot werkzaamheden binnen het zogeheten openbaar gebied. Dit houdt in werkzaamheden aan wegen, groenvoorzieningen, riolering, speelplaatsjes, enzovoorts. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Hoogezand-Sappemeer kennis maken met deze dienstverlening vanuit de gemeente, is ervoor gekozen om de autos uit te rusten met een Mooimannetje plus het bijbehorende telefoonnummer.

Op vrijdag 3 maart stond Wethouder Henk ten Wolde om 09.00 uur klaar op de gemeentewerf om de onthulling te verrichten. Door met een rood lint het bruine papier eraf te trekken, onthulden Henk ten Wolde en een medewerker van de afdeling Milieu, de nieuwe opdruk met Mooiman. Binnen afzienbare tijd zullen alle gemeenteautos die werkzaamheden verrichten in en aan het openbare gebied, worden uitgerust met dit Mooi Mannetje!