Gemeente Apeldoorn

Mening respondenten bepaalt prioriteitstelling gemeente

Gemeente houdt onder bewoners telefonische enquête over verkeer

De gemeente Apeldoorn houdt de komende weken een telefonische enquête over verkeer en vervoer in haar gemeente. De uitkomsten van het onderzoek bepalen mede welke verkeersprojecten prioriteit moeten krijgen en hoe het gemeentelijk budget voor verkeer en vervoer tot 2010 wordt verdeeld.

Voor het onderzoek heeft de gemeente ongeveer 1.200 personen op basis van toeval geselecteerd. Deze mensen ontvangen binnenkort een brief van de gemeente, waarin de uitvoering van het onderzoek wordt aangekondigd en verder uitgelegd. In de periode vanaf nu tot eind maart 2006 kan men vervolgens telefonisch worden benaderd door een interviewer.

De enquête duurt naar verwachting een kleine tien minuten. Tijdens de enquête komen vragen aan de orde over het gemak waarmee u binnen Apeldoorn kunt reizen, de bereikbaarheid van de binnenstad en de beleving van de verkeersveiligheid. Het onderzoek is anoniem, de antwoorden worden losgekoppeld van de persoonsgegevens. De enquête wordt gehouden door medewerkers van I&O Research in Enschede.

Voor het laatst bijgewerkt op: 14-mrt-2006 03:26