Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom dinsdag 14 maart

BERGEN OP ZOOM, 14 maart 2006

Politie controleert op snelheid

OUDENBOSCH: De politie heeft maandagmiddag een tweetal snelheidscontroles gehouden op de Duiventoren en de Spuilaan. 87 bestuurders passeerde de controle. 5 bestuurders waren in overtreding en hebben een bekeuring gekregen.

Bestuurder verliest macht over het stuur en eindigt in woning

BERGEN OP ZOOM: Een bewoonster van de Jasmijnstraat is maandagmiddag behoorlijk geschrokken. Rond 17.30 uur reed namelijk een auto bij haar de gevel binnen. De onfortuinlijke bestuurder had die dag net zijn nieuwe auto opgehaald en dat hij in plaats van vooruit, achteruit reed. Aangezien dit met wat vaart ging reed hij tegen de gevel van een woning aan de Jasmijnstraat. Een ravage ontstond waarna de brandweer en de politie er aan te pas moesten komen om hoofdkranen dicht te draaien en te kijken of het huis nog bewoonbaar was. Dit laatste was het geval. De woningstichting is ter plaatse gekomen om het gat te dichten. De auto raakte behoorlijk zwaar beschadigd.

Politie houdt man aan voor bedreiging beveiligingsmedewerker

BERGEN OP ZOOM: Een 26-jarige inwoner van Bergen op Zoom is maandagavond door een de politie aangehouden. De man was lastig bij de opvang voor daklozen en hield zich niet aan de gestelde eisen. De man was hierop aangesproken door de beveiligingsmedewerker. Uiteindelijk bedreigde hij de man met woorden waarna hij is aangehouden. De verdachte mocht hierna een nachtje bij de politie blijven slapen en is dinsdagochtend met een dagvaarding heengezonden.

Inbraak in bedrijf

ROOSENDAAL: In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in het zwembad aan de Stok. Een ruit is ingeslagen waarna een TFT-scherm is meegenomen.

Inbraak in woning

ROOSENDAAL: Maandagavond is er tussen 19.30 en 19.45 uur ingebroken in een woning aan de Kuiperstraat. De bewoonster had de slang van de droger uit het raam gehangen. Toen zij na een kwartier weer terugkwam bleek haar tennistas te zijn meegenomen.

Auteur: Nicolette Bovenhorst