Gemeente Noord-Beveland

Gemeente Noord-Beveland heeft nieuwe gemeentegrensborden Datum: 14/03/2006 Bron: Staf

Noord-Beveland is een prachtige gemeente. Een plaats van bestemming voor onze inwoners en voor zon één miljoen toeristen per jaar. Een gemeente ook op de doorgaande route naar andere bestemmingen. Ontelbare forenzen doorkruisen dagelijks Noord-Beveland. Talloze dagjesmensen bezoeken het eiland.
Met zoveel passanten en bezoekers, zou je verwachten dat de naam Noord-Beveland bij heel veel Nederlanders en toeristen een belletje doet rinkelen. Laten we het zo zeggen: dat kan beter!

Wij denken daarvoor dè oplossing te hebben: nieuwe, grotere gemeentegrensborden in onze herkenbare huisstijl. Dan zien mensen tenminste dat ze door, langs of over Noord-Beveland rijden! De gemeente Noord-Beveland is blij dat we, nu net tien jaar oud, het nieuwe decennium in kunnen gaan met herkenbare markeringen van onze zelfstandigheid. Zó blij dat we de plaatsing van deze nieuwe borden graag aangrijpen om feestelijk stil te staan bij onze mooie gemeente. Donderdag 16 maart 2006 vanaf 14.00 uur rijden onze collegeleden in estafette over Noord-Beveland langs onze gemeentegrenzen. Zij staan stuk voor stuk even stil bij al het schoons dat Noord-Beveland biedt.