29
30
31
/> Maart 2006

Nieuw: salsa- en tangovakanties in Andalusië
Dance4two.nl combineert Zuid-Spanje het beste van twee werelden Deze zomer start Dance4two.nl met kleinschalige en creatieve dansvakanties naar Competa, in het zuiden van Spanje. De groepen bestaan uit vijftien mannen en vijftien vrouwen die tien dagen lang genieten van dansen onder leiding van topdocenten. Daarnaast worden er diverse excursies en andere gezamenlijke activiteiten georganiseerd. "Deze nieuwe dansvakanties combineren het beste van twee werelden", zegt organisator Lodewijk Aris van Dance4two te Rotterdam. "Je leert de salsa en tango dansen, en dat ook nog eens in een prachtige omgeving, in aanwezigheid van leuke mensen met dezelfde passie."

Iedere dag
Iedere dag krijgen de deelnemers les in de salsa en de Argentijnse tango. De lessen worden gegeven door topdansleraren: Marlon Suart geeft salsales en is met zijn dansschool Salsipuedes uitgeroepen tot de beste dansschool van 2005. Lorena de Miranda Serra van Tangoschool Rotterdam verzorgt de tangolessen.

Voor iedereen
De dansvakanties zijn geschikt voor zowel gevorderden als beginners. "Heb je ervaring, dan verbeter je je danstechniek aanzienlijk. Je ontmoet nieuwe mensen met soortgelijke interesse, of je hebt eindelijk de kans om met je eigen partner een gezamenlijke passie te verwezenlijken", zegt Bernard te Gussinklo van Dance4two.nl.

Niveau
"Heb je nog nooit gedanst, dan bereik je binnen een week het niveau van iemand die al jarenlang les heeft gehad. Deze vakantie is geschikt voor singles en stellen, jong en oud - zolang je maar interesse in dansen hebt."

Excursie
Er wordt tijdens deze vakanties niet alleen veel gedanst; er staat bijvoorbeeld ook een excursie naar Malaga op het programma, met een bezoek aan tango- en salsaclubs. Deelnemers verblijven in een sfeervol hotel midden in een nationaal natuurpark in Andalusië.

Dansweekend
Dance4two organiseert op 21, 22 en 23 april een dansweekend in Maastricht, met als thema `Dansen, logeren en dineren'.Hier kunnen belangstellenden kennismaken met de salsa- en tangoleraren, dansen met oud-deelnemers en genieten van heerlijk eten en drinken. Info: www.dance4two.nl; tel. 026-363 83 75.

Dansvakantie 2006: 17-27 aug (595 euro). Dansweekend 21, 22, 23 april (195 euro).

Noot voor de redactie (