Vict Informatici lanceert eerste .EU website

Vict informatici


- Persbericht -

Eindhoven, uitgegeven: 14 maart 2006

Vict Informatici lanceert eerste .EU website

EINDHOVEN - De Eindhovense ICT onderneming Vict Informatici heeft deze week de eerste .eu website gelanceerd. Vanaf nu altijd én overal ter wereld te bezoeken op www.v-office.eu!

Het strenge registratiebeleid dat door de Europese Domeinstichting EURid wordt gehanteerd zorgt voor langdurige procedures. Omdat Vict Informatici snel en alert was met het registreren van domeinen voor haar relaties zijn al deze week de eerste .eu domeinnamen vrijgegeven door de stichting. Daarmee is Vict Informatici sneller 'europees online' dan de meeste grote Europese ondernemingen. Het in eigen huis ontwikkelde 100% webbased crmpakket Voffice zal via www.v-office.eu de mogelijkheden buiten onze landsgrenzen gaan opzoeken.

Bedrijven die inmiddels of spoedig in het bezit zijn van een .eu domeinnaam en daarmee tevens de Europese webspace willen gaan benutten op een professionele wijze, kunnen contact opnemen met Vict Informatici. Bezoek www.v-office.eu voor de contactgegevens en aanvullende informatie over Voffice en deze dienst.