Gemeente Dinkelland

Afdeling PBC, team Communicatie

persbericht

Datum: 14 maart 2006

Nieuwbouw gemeentehuis dinkelland te denekamp: aanbesteding perceel 2

Europese aanbestedingsprocedure

Het project nieuwbouw gemeentehuis Dinkelland te Denekamp diende vanwege de projectomvang 'Europees' te worden aanbesteed. De Gemeente heeft, binnen de kaders van het aanbestedingsbeleid en conform de Europese Richtlijn Werken, gekozen voor een aanbesteding volgens de 'niet-openbare procedure' (aanbestedingsprocedure met voorselectie), waarbij het werk tevens is opgedeeld in een tweetal percelen:
- perceel 1: bouwkundige werkzaamheden (Aannemersbedrijf J.B. Niehof B.V., Lattrop)
- perceel 2: installatietechnische werkzaamheden

Perceel 2 - installatietechnische werkzaamheden

1e ronde (voorselectie gegadigden):
Alle geïnteresseerde partijen konden zich als gegadigde aanmelden. De selectiecommissie van de 1e ronde heeft op basis van de vooraf gestelde selectiecriteria de aanmeldingen beoordeeld en een selectieadvies opgesteld, waarin de vijf deelnemers aan de 2e ronde zijn voorgesteld. Dit voorstel is door het college van B&W gefiatteerd.


2e ronde (beoordeling inschrijvingen):
De inschrijvingen van de vijf deelnemende partijen zijn door de beoordelingscommissie van de 2e ronde op basis van de vooraf gestelde gunningscriteria beoordeeld. Aansluitend is door de beoordelingscommissie een gunningsadvies opgesteld, waarin de 'economisch meest voordelige aanbieding' is aangewezen. Dit advies is aan het college van B&W voorgelegd.

De electrotechnische installaties zullen worden uitgevoerd door Alferink B.V. Installatietechniek uit Groenlo en de werktuigbouwkundige installaties door Lammerink Installatiebedrijf uit Ootmarsum. De gemeente Dinkelland is blij dat er een lokaal bedrijf bij de uitvoering van de installaties is betrokken en de inschrijving valt binnen het taakstellende financiële kader.


---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Oude Vrielink van SBM Bouwmanagement telefoonnummer 0546-851919

Cc: Webmaster, raadsleden, commissieleden

---- --