Ingezonden persbericht


persbericht

Sportiviteit met een vleugje charme

dames opgelet:

Springboost lanceert elegante b-fit fitness schoen

Amsterdam, maart 2006 - Het succesvolle Zwitserse concept van de B-Fit fitness schoen lanceert speciaal voor sportieve en elegante dames een nieuwe charmante uitvoering van het model. De spraakmakende schoen won na Zwitserland, Duitsland en Frankrijk tevens snel terrein in Nederland. Naast de kleuren wit/zilver en zwart/zilver is er vanaf mei 2006 een nieuwe versie in wit/lichtblauw verkrijgbaar bij diverse sportzaken. Het geheim? Het klinkt als een fabeltje maar het werkt écht: de B-Fit van SpringBoost verbetert niet alleen de sportprestatie, maar zorgt bovendien voor mooie lange beenspieren en... strakke billen! Wie wil dat niet? De schoen is verkrijgbaar voor E 109,90.

Dag fitness trainer, hallo B-Fit.
Het revolutionaire model B-Fit, een hippe Zwitserse fitness schoen voor vrouwen, is een enorm succes. Het geheim zit vooral in de verwisselbare zool, waarmee de gebruiker de voet meer (-4) of minder (-2) naar achteren kan kantelen en dus zélf aan kan passen aan de te verrichten sportintensiviteit. Er zijn drie standen mogelijk; de '0 zool' als basispositie voor lichte training, de 'min 2 graden zool' voor een actieve training en voor echt intensieve lichamelijke inspanning met het hoogst mogelijke rendement en dus de strakste billen is er de 'min 4 graden' stand. De schoen dwingt het lichaam in de gewenste houding en neemt zo op natuurlijke wijze de corrigerende rol van de fitness trainer over. Het voelt misschien wat onwennig, maar tijdens het sporten is direct te merken dat door de B-Fit de spieren van onderrug, billen, bovenbenen en kuiten aangespannen worden. Sportieve dames kunnen hun hart ophalen en met de nieuwe wit/lichtblauwe uitvoering zien ze er nog charmant uit ook.

Unieke voordelen
Wat de B-Fit zo bijzonder maakt, zijn unieke elementen als de visgraatstructuur voor betere ondersteuning van de voet, het gaas voor een complete ventilatie, een speciale schacht voor controle en stabiliteit en de EVA zool voor optimale demping. Dit zijn belangrijke voordelen die deze trendy schoen biedt boven andere fitness schoenen. De B-Fit vestigt hierdoor de aandacht op specifieke spiergroepen, heeft direct en zichtbaar effect en verbetert op natuurlijke wijze de houding van de sporter. Het grootste voordeel is dat de gebruiker het niveau van de training zelf kan bepalen. Niet alleen de dames lopen weg met deze innovatie op fitness gebied, SpringBoost bedient ook de heren. B-Fit Men is er in de kleuren wit/zilver, zwart/zilver en zwart/zwart.

Interesse?
De B-Fit fitness schoen van SpringBoost is voor E 109,90 verkrijgbaar bij de betere sportspeciaal zaken. De wit/lichtblauwe uitvoering is vanaf mei verkrijgbaar. Onder meer bij Vonks Sports in Zaandam, Sportpaleis Amsterdam, Sportpaleis Almére, Sporthuis Ab Geldermans Beverwijk, Sjoerd van der Baan in Groningen en All Sports in Amstelveen. Kijk voor algemene informatie over SpringBoost op de website www.springboost.com.

SpringBoost, gevestigd in Zwitserland, vervaardigt atletische sportschoenen van bijzonder hoge kwaliteit. Na meer dan vijf jaar biomechanisch onderzoek heeft het bedrijf een uniek technologisch platform ontwikkeld met variaties voor iedere sport. Het doel hierbij is om atletische prestaties te verbeteren. Atleten en sportbeoefenaars bereiken zo op een verantwoorde en gezonde wijze hun doelstellingen. In Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn nu twee modellen van SpringBoost verkrijgbaar, de volleybalschoen B-Spike en fitness schoen B-Fit. B-Spike is voor E 130,- en B-Fit is voor E 109,90 verkrijgbaar bij de betere sportspeciaal zaken. Kijk voor de verkooppunten en algemene informatie over SpringBoost op de website www.springboost.nl.