Gemeente Almelo

Inschrijving Volleybal Voor Iedereen toernooi 2006 gestart!

In de maanden mei en juni gaat alweer voor de 37e keer het Volleybal Voor Iedereen (VVI)-toernooi van start. Het toernooi staat bekend om zijn recreatieve sfeer, waarbij meedoen, spelvreugde en gelijke kansen voorop staan. Het afgelopen jaar gingen maar liefst 60 teams van vrienden, collegas, families of buurt- en sportverenigingen met elkaar de sportieve strijd aan. Ook dit jaar worden de wedstrijden gespeeld in de sporthal aan de Rembrandtlaan op doordeweekse avonden. Inschrijven kan tot 5 april. Meer weten? Lees verder!

Het VVI-toernooi is een evenement voor volwassenen die niet deelnemen aan de officiële competitie van de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo), uitgezonderd de recreantencompetitie. Dit betekent dat het toernooi zich afspeelt in recreatieve sfeer. Zoals gezegd, het meedoen, de spelvreugde staan voorop, maar het winnen van prijzen behoort zeker tot de mogelijkheden. Er is ruimte voor heren, dames en mix-teams. En team van enthousiaste medewerkers verzorgt de wedstrijdleiding.

Ook ú kunt meedoen aan dit gezellige toernooi. Stel uw team samen, bedenk een naam voor uw team en schrijf u in! Inschrijvingsgeld bedraagt 35,- per team.

Ieder jaar moeten wij teams teleurstellen die te laat inschrijven. Daarom verzoeken wij u zo snel mogelijk te reageren. De deelname wordt bepaald in volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren (VOL=VOL).

Download de folder met inschrijvingsformulier voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met Gert van Loo (0546-54 19 47) of Harold ter Beek (0546-54 19 48) van het team Sport van de gemeente Almelo.

Zie het origineel