Ingezonden persbericht


Doornbos naar Maleisië voor tweede Grand Prix

KUALA LUMPUR, 14 maart 2006 - Direct na afloop van de seizoensopener in Bahrein, is Robert Doornbos naar Maleisië gevlogen om daar te acclimatiseren en zich voor te bereiden op alweer de tweede Grand Prix aanstaand weekend. Naast een uitgebreid trainingsprogramma in de buitenlucht, had Red Bull Racing vandaag ook een opvallend PR-evenement in Singapore tussendoor gepland.

Via zijn Blackberry berichtte Robert ons per mail:

"Hey! Ben net terug van een onverwacht Red Bull event in Singapore waar ik vandaag met Tonio (Scuderia Toro Rosso) ben heengevlogen. Singapore is maar een uurtje van Kuala Lumpur dus best lekker dichtbij!"

"Mijn dag begon met een wake-up call om 05:45u om de vlucht naar Singapore te pakken. Daar kregen Tonio en ik tussen 09:00 en 12:00 uur een snelcursus wakeboarden van de Aziatisch kampioen die ook door Red Bull gesponsord wordt. Het ging eigenlijk best goed en op het eind kon ik al best aardig wat 'airtime' boeken en wat tricks en grabs doen!"

"Daarna zijn we gaan lunchen op het bekende eilandje 'Mendosa Beach' waar een potje volleyball op het programma stond tegen de nieuwe Formula Una's voor de aanstaande Grand Prix. Ook dit was dus niet bepaald een straf!! ;) Tussendoor hebben Tonio en ik ook nog wat interviews gegeven aan o.a CNN Azië, ESPN en wat lokale media die ons de hele dag volgden."

"Tussen 14:00 en 15:00 uur zijn we gaan 'sharkdiven' in een mega aquarium in Singapore (Underwaterworld). Door het bassin liep een doorzichtige loopbrug zodat iedereen kon zien hoe stoer F1-coureurs zijn als ze oog in oog staan met een grote haai, haha! Gelukkig ging alles goed (oeff...) en heb ik de haai zelfs nog even aangeraakt!"

"Vervolgens was er nog even tijd voor een photoshoot met de mensen van Red Bull Maleisië en iedereen die deze dag verzorgd hadden. Om 18:00 uur heb ik weer een vlucht terug gepakt naar KL waar ik morgenochtend samen met mijn trainers een programma ga afwerken op het heetste moment van de dag, en geloof mij, dan is het echt hééééél warm hier...."

"Ga nu nog even wat 'huisdieren' uit mijn hotelkamer jagen en dan lekker slapen!"

Greetz, RD

NIEUWS en FOTO worden aangeboden door ROBERT DOORNBOS B.V. in samenwerking met GEPA. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Robert Doornbos' officiële website www.robertdoornbos.com of kunt u contact opnemen met Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564 / jeroen@robertdoornbos.com).