Ingezonden persbericht


Persbericht Cellgate
Maart 2006

CELLGATE REALISEERT SUCCESVOLLE SMS MASS VOTING BIJ IDOLS III

CELLGATE IN MAAND MAART AAN KOP ALS MARKTLEIDER IN SMS BROKERAGE

Onder het toeziend oog van 3,4 miljoen kijkers werd Raffaëla afgelopen zaterdag, na een zinderende finale, via onder andere sms verkozen tot de eerste vrouwelijke winnaar van Idols. Cellgate was tijdens de finale en alle voorrondes van het programma verantwoordelijk voor de 'sms mass vote'. Het succes van afgelopen zaterdag heeft ertoe geleid dat Cellgate in de maand maart aan kop gaat als marktleider en tot nu toe het grootste aantal betaalde sms-jes heeft verwerkt in Nederland. Met dit resultaat heeft Cellgate deze maand de concurrentie ver achter zich gelaten en een belangrijke volgende stap gezet om de grootste sms brokerage-partij van Nederland te worden.

Sales Director van Cellgate, Wim van Oeveren over het succes van zijn bedrijf: "De samenwerking met RTL Nederland en productiebedrijf Blue Circle is uitstekend verlopen en is exemplarisch voor wat Cellgate kan betekenen voor zowel de consument als de zakenwereld. We zien dat de markt voor premium sms berichten zich de laatste tijd sterk ontwikkelt en de vraag naar 'tailor made' toepassingen aanzienlijk toeneemt. We zijn er dan ook van overtuigd dat deze groei zich in de komende jaren zal voortzetten. Cellgate heeft in ieder geval duidelijk aangetoond daar op succesvolle wijze invulling aan te kunnen geven en we verwachten in de nabije toekomst diverse andere partijen te voorzien van een effectieve dienstverlening."

Cellgate is een Haags bedrijf en is sinds februari 2005 actief op de sms-markt. Na een vliegende start, mede dankzij belangrijke cliënten als RTL Nederland en Mobitainment, heeft Cellgate een stabiele groei meegemaakt en zich gevestigd in de Nederlandse top van de sms brokerage.