AutoRai

LPG- en navigatie voordeel bij Subaru

(3/15/2006)
Bij de Subaru 6 Sterren Dealers geldt thans een LPG- en navigatie actie voor de Subaru Legacy en Outback AWD-modellen en indien van beide aanbiedingen gebruik wordt gemaakt, dan levert dat op aanschaf en inbouw direct een totaal voordeel op van ⬠3250. Daarnaast profiteert de LPG-rijder vanzelfsprekend van de lage literprijs aan de pomp, wat zich bij deze modellen vertaalt in een besparing van circa ⬠50 op elke volle tank brandstof.
Wie voordelig wil rijden kiest vooral nu voor LPG. Want voor een Teleflex GSI installatie hoeft tijdelijk slechts ⬠995 betaald te worden. Een LPG-ringtank komt op de plaats van het reservewiel, waardoor geen ruimte wordt onttrokken aan de bagageruimte. Uiteraard blijft de Subaru-garantie van drie jaar/100.000 kilometer gewoon van kracht en presteert de auto op LPG zoals er van een Subaru verwacht mag worden.

Daarnaast kan er gekozen worden voor een fraai in het dashboard geïntegreerd Panasonic (ST-PAC 2365) DVD navigatiesysteem met Europa-kaart, afstandbediening en 6,5 inch breedbeeld kleurenmonitor, ook al voor de actieprijs van slechts ⬠995.
Dit navigatiesysteem is tevens voorzien van aansluitmogelijkheden voor DVD- en MP3 speler ten behoeve van bijvoorbeeld car cinema entertainment.

Deze actie geldt bij aanschaf vóór 1 april 2006 van een nieuwe Subaru Legacy Sedan AWD, Legacy Touring Wagon AWD of Outback AWD (m.u.v. de 3,0 liter versies).
De Subaru-dealer kan de consument nadere informatie verschaffen en over de actievoorwaarden informeren. De vermelde prijzen zijn inclusief inbouw en BTW.
De vermelde besparingsindicatie is verschil bij afrekenen van een volle tank benzine en op basis van maximale gasvulling van 80% bij een tankinhoud van 62 liter.

BedrijfsautoRAI.nl