Barco


Barco sleept eerste Digitale Cinema project in Taiwan in de wacht
TAIPEI, Taiwan, 15 maart 2006. Visualisatiespecialist Barco kondigt aan het eerste digitale cinemaproject te hebben gewonnen. Met dit project wordt een reeks Digitale Cinema successen in het Verre Oosten verdergezet.

Met Linfair Engineering & Trading Ltd. als partner won Barco het project om performante DP100 2K digitale cinema projectoren te leveren. Door te kiezen voor Barco, was Ambassador Theatres Company in staat hun project binnen een relatief korte tijd met succes te voltooien. Dit bevestigt nogmaals Barcos sterkte in zowel technologie als operationele activiteiten.

Barco veroverde de laatste drie jaar in China en Hong Kong meer dan 85% marktaandeel binnen de Digitale Cinema sector. Daardoor wordt Barco beschouwd als het belangrijkste Digitale Cinema competentiecentrum in de regio.

Duncan Zhang, Voorzitter van Linfair, zegt: We zijn verheugd met Barco te mogen samenwerken omwille van hun uitstekende technologie, kwaliteitsondersteuning, en operationele uitmuntendheid. We zijn erg onder de indruk van Barcos vastberadenheid en engagement ten aanzien van deze markt.

Frank Christiaens, Managing Director van Barco China, licht toe: Dit contract is om meerdere redenen voor ons belangrijk. Barco wordt op die manier een gevestigde waarde en uitgelezen partner voor Digitale Cinema oplossingen in de Taiwanese markt. Het toont ook duidelijk ons hernieuwd engagement ten aanzien van de Taiwanese markt en onze nieuwe zakenpartner Linfair aan.
We geloven dat ons team de juiste formule heeft gevonden om de Taiwanese markt aan te pakken en ik kijk ernaar uit samen te werken met Duncan en zijn team om Taiwan te voorzien van een hoogtechnologisch Digitale Cinema netwerk.

Over Linfair
Linfair Engineering Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in systeemintegratie en kant-en-klare oplossingen voor veel technische disciplines, voornamelijk in professionele audiovisuele toepassingen, broadcasting, televisie, themaparken, optische mediaproductie, luchtverkeerscontrole, maritieme verkeerscontrole, kustwachtbewaking en mobiele landtoepassingen. Linfair is genoteerd aan de beurs van Hong Kong.
www.linfair.net

Over Barco
Barco, een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Kortrijk, België, levert visualisatie- en display-oplossingen voor professionele markten. Barco ontwerpt en ontwikkelt oplossingen voor grootschermvisualisatie, visualisatiesystemen voor levenskritische toepassingen en systemen voor visuele inspectie. Barco is wereldwijd actief en heeft eigen vestigingen voor Sales & Marketing, Customer Support, Onderzoek & Ontwikkeling en Productie in Europa, Noord-Amerika en Asia Pacific. Barco is genoteerd op Euronext Brussel en maakt deel uit van de Next 150-index (Euronext: BAR; Reuters: BARBt.BR; Bloomberg: BAR BB).

© Copyright 2006 Barco Mag enkel door de professionele pers gereproduceerd worden

Contacts

JP Tanghe
President Corporate Communication & Investors Relations Barco nv

Phone:+32 56 26 23 22
Fax:+32 56 26 22 62
jp.tanghe@barco.com

Related Products
D-Cine Premiere DP100