Senternovem


Het 7de Nationaal Sustainability Congres

Aanvangsdatum

16-03-2006

Op 16 maart 2006 zal voor de 7de maal het Nationaal Sustainability Congres gehouden worden. Dit congres is het jaarlijks grootste evenement op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaam ondernemen. Het congres trekt meestal rond de 300-400 bezoekers. Thema van deze editie is: Leren van MVO-initiatieven. Kortom de praktijk zal centraal staan.

Key-note sprekers zijn: Ruud Lubbers, Joost van Roost (President-directeur ExxonMobil Benelux), Herman Mulder (Directeur-Generaal Group Risk, ABN AMRO).

Het Nationaal Sustainability Congres heeft de afgelopen jaren bewezen een belangrijke bijdrage te leveren aan de dialoog tussen partijen die in Nederland met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bezig zijn. Het congres geeft jaarlijks een goed beeld van de actuele (beleids)ontwikkelingen, initiatieven van bedrijven en ngo's en de discussies die er leven rondom dit thema. Vertegenwoordigers van bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar hier en zo draagt het congres bij aan een betere samenwerking tussen deze partijen en geeft een belangrijke impuls aan duurzaam of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Locatie

De Reehorst, Ede.

Toegangsprijs

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen 395,- (excl. BTW) per persoon. Bij deze prijs zijn koffie/thee, lunch en aperitief inbegrepen. NGO-deelnemers krijgen op aanvraag 50% korting. Ook geldt er (op aanvraag) een speciaal studententarief van 75,- (excl. BTW).

Contact

U kunt hier de congresbrochure aanvragen.

Meer informatie

Het Nationaal Sustainability Congres
Wijzigingsdatum | 09-01-2006