Gemeente Zwolle

Informatiebijeenkomst vestiging SEIN in Stadshagen


Datum uitgave: 08-03-2006
Donderdagavond 16 maart 2006 organiseren de gemeente Zwolle en SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) een inloopbijeenkomst in Stadshagen. Bewoners kunnen dan informatie krijgen over de realisatie van een woonvoorziening voor mensen met epilepsie aan de Werkerlaan (ter hoogte van het Fonteinkruid). Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Informatiecentrum aan de Belvédèrlaan 7 tussen 17.00-20.00 uur.

Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van SEIN en de architect van het complex aanwezig om vragen te beantwoorden over het project. Daarnaast zullen er om 18.00 uur en 19.30 uur presentaties gehouden worden waarin SEIN zich voorstelt.

Het gebouw zal bestaan uit 40 cliëntenappartementen voor mensen met epilepsie die daar zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Iedere cliënt krijgt de ondersteuning die hij of zij nodig heeft om op zijn of haar niveau deel te kunnen nemen aan de samenleving. Voorts zal het gebouw voorzien in mogelijkheden voor dagbestedingactiviteiten. SEIN realiseert de appartementen en dagbesteding in de nieuwe woonwijk Stadshagen om mensen met complexe epilepsie zoveel mogelijk in contact te brengen met de samenleving.

Bron: Afdeling Communicatie

Datum van 08-03-2006 tot 21-03-2006