Fontys


Informatieavond Fontys PABO Limburg in Roermond Fontys PABO Limburg in Roermond houdt op 16 maart een informatieavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. De Pabo is te vinden op de Burgemeester Geuljanslaan 16 in Roermond.

De avond begint met een algemene voorlichting over de voltijd- en deeltijdopleiding voor leraar basisonderwijs. Hierbij komen ook de mogelijkheden aan bod voor het verkorte deeltijdtraject voor studenten die al een universitair- of hbo-diploma hebben. Dankzij een op maat gesneden programma kunnen deze studenten de opleiding binnen twee of drie jaar afronden. De pabo in Roermond is de enige Fontyspabo die deze mogelijkheid biedt.

Na de informatie over de verschillende opleidingen vertelt de stagecoördinator meer over de stages. Het programma van de avond wordt afgesloten met een rondleiding door het gebouw. Tijdens de rondleiding hebben de bezoekers de gelegenheid aan de aanwezige studenten en docenten vragen te stellen.

Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. Aangezien de Fontyspabo de verschillende programmaonderdelen eenmalig verzorgt, wordt bezoekers verzocht op tijd aanwezig te zijn.