Statenleden provincie Flevoland gaan op bezoek bij Almere Kennisstad

Statenleden van de Provincie Flevoland laten zich donderdag 16 maart informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van
breedbandinternet en de gebruikersmogelijkheden hiervan in Flevoland. Daarvoor gaan de Statenleden op pad. De Statencommissie Werk vergadert 16 maart in Almere, bij het bedrijf Unet B.V.

De commissievergadering bij Unet is net als anders een openbare vergadering, dus belangstellenden zijn van harte welkom. Naast de normale agendapunten krijgen Statenleden en overige belangstellenden een presentatie over het project Kennisstad Almere. Die presentatie wordt verzorgd door Peter van Eik, de directeur Almere Kennisstad. Daarnaast is er ook een presentatie over het belang en de mogelijkheden van breedbandinternet.

Flevoland is een provincie waar gebruik van nieuwe media als internet, digitale televisie en telecommunicatie een grote vlucht gaat nemen. Nu al maken veel Flevolanders gebruik van digitale diensten en op diverse plaatsen in de provincie - vooral in Almere - zijn tal van projecten die gericht zijn op verbetering en uitbreiding. Almere Kennisstad is een initiatief waarbinnen een aantal van die projecten wordt uitgevoerd.

Om goed op de hoogte te zijn, willen de Statenleden graag van zeer nabij horen welke ontwikkelingen er spelen en hoe de provincie daarop kan inspelen. Het bezoek aan Unet BV is hiervoor een uitgelezen mogelijkheid.

De Statenvergadering op locatie vindt 16 maart plaats bij Unet BV, Rabotoren, Landdrostdreef 100 in Almere. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is welkom.