Gemeente IJsselstein


Werkzaamheden Oranjebrug
woensdag, 15 maart 2006 - 16:21 CET

Van donderdag 16 maart tot en met donderdag 13 april vinden grootschalige onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Oranjebrug.

De opleggers waar de brug op steunt, worden vervangen en het draaimechanisme wordt schoongemaakt. Daarnaast wordt de elektronische bediening van het brugwachterhuisje naar de machine vervangen.

Brug gesloten voor scheepvaart
Tijdens de werkzaamheden is de Oranjebrug gesloten voor al het scheepvaartverkeer (beroeps en recreatief) op de Hollandse IJssel.

Brug gesloten voor voetgangers, fietsers en automobilisten Tevens is vanaf maandag 3 april de Oranje Nassaulaan ter hoogte van de Oranjebrug afgesloten voor voetgangers, fietsers en automobilisten. Op diverse wegen wordt tijdig aangegeven dat doorgaand verkeer op de Touwlaan niet mogelijk is. Afhankelijk van de weersomstandigheden gaat de Oranjebrug op vrijdag 14 april weer voor al het verkeer open.

Meer informatie
Op de gemeentepagina in Zenderstreeknieuws en op deze site houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen in de planning. Met vragen kunt u terecht bij dhr. Boot, (030) 686 17 18.