Ingezonden persbericht


Benoemingen bij Microsoft

Michel van der Bel nieuwe Vice President EMEA voor de Public Sector; Theo Rinsema nieuwe General Manager Microsoft Nederland

Schiphol-Rijk,16 maart 2006 - Michel van der Bel (45) is gepromoveerd tot Vice President EMEA voor de Public Sector en Theo Rinsema (43) is benoemd tot General Manager Microsoft Nederland.

In zijn nieuwe functie is Michel van der Bel verantwoordelijk voor de relatie met de Europese overheden en voor de omzet van de Microsoft-activiteiten ten behoeve van deze overheden. Tevens gaat hij deel uitmaken van Microsofts Europese directieteam. Van der Bel werkt sinds 1 januari 1999 bij Microsoft en was sinds 2001 General Manager van Microsoft Nederland.

Als General Manager is Theo Rinsema verantwoordelijk voor de totale bedrijfsstrategie voor de Nederlandse markt. Tot deze benoeming was Rinsema als Business Marketing Organization Director verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van de marketingstrategie voor Microsoft Nederland.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.Ingezonden persbericht