29
30
31

> Maart 2006

Persuitnodiging Martinair en Barbados Tourism
Bijeenkomst voorafgaand aan eerste lijnvlucht Martinair naar Barbados De start van het vakantieseizoen 2006 staat letterlijk voor de deur. Eind van de maand. Dan kiest het eerste Martinair toestel het luchtruim richting Barbados, een parel in het Caribisch gebied. Met de introductie van directe vluchten spelen Martinair en het Verkeersbureau van Barbados in op de toenemende vraag naar vakanties in de Caribbean en naar nieuwe, andere bestemmingen in dit paradijselijke gebied.
Ter gelegenheid van de eerste vlucht komen de Minister van Toerisme van Barbados, de heer Noel Lynch, en de President van de Barbados Tourism Authority, de heer Stuart Layne, naar Nederland.

Bijneenkomst
Mede namens Martinair nodigt de Barbados Tourism Authority haar touroperator- en persrelaties hierbij uit voor een informele bijeenkomst op dinsdag 28 maart a.s. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in het Sheraton Hotel op de Luchthaven Schiphol.

Programma
Na korte inleidingen door de heer Noel Lynch en de heer Sander Heijmans, Senior Vice President Martinair, is er in informele sfeer gelegenheid voor gesprekken, interviews en netwerken. We heffen graag samen met u het glas op een prachtige nieuwe bestemming in het Martinair netwerk.

Naast de genoemde gastheren wordt u namens de Barbados Tourism Authority verwelkomd door mevrouw Petra Roach (Vice President Marketing & Sales Europe) en namens Martinair door mevrouw Caroline Ferguson (Director Marketing) en de heer Erik van Doeselaar (Director Corporate Communication).

Aanmelden
Graag vernemen wij vóór donderdag 23 maart aanstaande of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen. Stuur daarvoor een e-mail naar mailto:gkloezeman@brouwerbetist.nl of neem contact op met Simone van Putten of ondergetekende via 0182-670244.