Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 16 maart 2006

Armin van Buuren neemt Edison mee naar huis

Gisterenavond heeft Armin van Buuren tijdens de jaarlijkse Edison uitreiking, dit keer in de Melkweg in Amsterdam, een Edison in ontvangst genomen in de catogorie dance voor zijn artiesten album 'Shivers'. De eerst volgende keer dat Armin weer in Nederland te zien is, zal op 28 april zijn tijdens Koninginnenacht in de Heineken Music Hall te Amsterdam. De kaartverkoop voor deze Armada Night is inmiddels gestart.

De Edison is de oudste muziekprijs in Nederland. Sinds 1960 wordt deze onderscheiding uitgereikt. De award is te vergelijken met de Amerikaanse Grammy Award, de Duitse Echo of de Brit Award. De jury bestaat uit mensen die beroepshalve veel met popmuziek te maken hebben.

Met een nr. 3 positie in de internationale DJ Top 100 is DJ Armin van Buuren inmiddels een van 's werelds meest succesvolle DJ's. Op 28 april is Armin tijdens Koninginnenacht in de Heineken Music Hall te Amsterdam te zien. Dan vindt namelijk een nieuwe Editie van de Armada Night plaats. Bovendien is deze avond de officiële release party van de nieuwe Armin van Buuren 'A State Of Trance 2006' Mix compilatie.

ARMADA NIGHT ft. Armin van Buuren
Met special guest Markus Schulz & support acts Matthew Dekay, Perry O'Neil Vrijdag 28 april 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 22.00 uur - einde 07.00 uur

Mocht er naar aanleiding van dit persbericht interesse zijn in een interview met Armin van Buuren neem dan contact op met Armada Music. De eerst volgende AvB persdag is gepland op 5 april a.s.

Armada Music BV
Nicole van der Valk
Tel. 020-4080846
Mail: nicole@armadamusic.com

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (