Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht

Infra Design en Innovity gaan verder als Ordina Finance Solutions

Onderdelen van Ordina nu ook gevestigd op het hoofdkantoor van Ordina

Nieuwegein, 16 maart 2006 - Infra Design en Innovity zijn nu ook in naam en behuizing onderdeel van Ordina. Innovity werd al in 2004 overgenomen door Ordina en Infra Design volgde in 2005. De twee bedrijven gaan vanaf 17 maart 2006 op het hoofdkantoor van Ordina verder onder de naam Ordina Finance Solutions. De twee bedrijven nemen een gezamenlijke positie in als nationale marktleider in standaard-op-maat-oplossingen voor hypotheken, pensioenen, beleggen en sparen. Er werken ongeveer 200 professionals.

Infra Design was een onafhankelijk automatiseringsbedrijf, opgericht in 1983. Vanaf de oprichting is de focus vrijwel uitsluitend gericht geweest op de bancaire sector. Het bedrijf ontwikkelde onder meer de standaardapplicaties IdFacto en ATvance voor hypotheekbedrijven.

Innovity ontwikkelde de oplossingssuite Fundation: een modulair opgezet banksysteem voor sparen, lenen, betalen en beleggen met specialisaties in beleggersgiro, ketenintegratie en multichanneling. Ook de BPO-service van Ordina werkt met Fundation.

(164 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ordina
Ordina werkt met circa 4.000 mensen binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen en de ondersteuning daarvan met toekomstvaste, flexibele IT-oplossingen. Onze dienstverlening omvat de volledige cyclus: van advies, ontwerp, bouw, beheer tot en met Business Process Outsourcing. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Zuien van LEWIS Communicatie BV
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com