Ingezonden persbericht


McAfee biedt partners extra groeikansen met nieuwe Global Services Strategy

Nieuwe mogelijkheden voor resellers voor het opbouwen van een gezonde praktijk in beveiligingsdiensten op basis van McAfee Solution Services

Amsterdam - 16 maart 2006 - McAfee, Inc. (NYSE: MFE), wereldleider op het gebied van betrouwbare beveiligings- technologie, maakt vandaag de start bekend van een nieuw programma onder de titel Global Services Strategy, bedoeld om extra mogelijkheden te creëren voor wederverkopers van de systemen en diensten van McAfee. Geautoriseerde partners van McAfee worden nu in staat gesteld hun klanten rechtstreeks te voorzien van gangbare producten en diensten. Hierdoor kan de serviceorganisatie van het moederbedrijf zich tegelijkertijd concentreren op nieuwe technologieën, complexe systeemimplementaties en strategische beveiligingsplanning bij de klant en het assisteren van partners bij het opbouwen van een gezonde praktijk in beveiligingsdiensten.

Onder supervisie van Jim Sargent, vice president sales engineering en solutions services bij McAfee, zullen speciale trainingen en certficeringscursussen worden georganiseerd voor het technisch personeel van de partnerbedrijven. Hierdoor kunnen zij gaan fungeren als een rechtstreeks verlengstuk van de centrale McAfee serviceorganisatie. Daarnaast komen er speciale productpakketten in combinatie met een vaste implementatiemethodiek onder de merknaam McAfee om het de aanbieders van beveiligingsoplossingen nog makkelijker te maken volledig tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten. Verder zal McAfee nieuwe procedures instellen voor evaluatie van klanttevredenheid om er ook op die manier toe bij te dragen dat de partners een zo hoog mogelijk niveau van service kunnen leveren.

"Een op één lijn opererende serviceorganisatie op basis van vaste tarieven die een verdere ontwikkeling van onze partners mogelijk maakt en tegelijkertijd optimale kwaliteit garandeert voor de eindgebruiker is de volgende stap op weg naar een totale vorm van service die tegemoet komt aan de verwachtingen in het complete traject van onze verkoopkanalen," zegt Sargent. "Beveiligingstechnologie is een complexe materie en er is een groeiende markt voor doeltreffende dienstverlening op dat gebied waar onze partners op kunnen inspelen als bron voor extra omzet en meer winst. Wij zien het als onze opdracht onze partners de beste randvoorwaarden te bieden voor zakelijk succes en in dat streven is deze aanvullende strategie op het gebied van serviceverlening een belangrijke component."

"De nieuwe servicestrategie van McAfee is een welkome aanvulling op het algemene beleid ten aanzien van de bestaande verkoopkanalen die opnieuw laat zien dat McAfee oog heeft voor de belangen van haar partners," zegt Brandy Peterson, chief technology officer van Fishnet Security. "Elke professionele servicestrategie die de lat nog een stukje hoger legt, is voor ons uitstekend nieuws, omdat wij daardoor in de gelegenheid worden gesteld onszelf in de markt te differentiëren en de klant nog beter van dienst te zijn."

De McAfee Global Services Strategy vormt samen met de bijbehorende programma's een nieuwe uitbreiding van de McAfee SecurityAlliance(TM).

De officiële start van het initiatief is gepland voor april van dit jaar. Deelname aan het programma gaat gepaard met tal van extra voordelen en er zullen speciale gidsen voor serviceverlening worden gepubliceerd in combinatie met certificering van services volgens een nieuw systeem.

Over McAfee, Inc.

McAfee, Inc., met hoofdkantoor in Santa Clara, California (V.S.) is wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Risk Management solutions. McAfee biedt innovatieve en bewezen solutions en services die systemen en netwerken wereldwijd beschermen. Met McAfee's ongeëvenaarde expertise op beveiligingsgebied kunnen particuliere klanten, ondernemingen, (semi)overheidsinstellingen en service providers aanvallen blokkeren, verstoringen vermijden en hun beveiligingsstatus voortdurend bewaken en verbeteren. Meer informatie vindt u op www.mcafee.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Text 100 BV, Karin Schop

Tel: 020 5304347

E-mail: karin.schop@text100.nl