Gemeente Den Helder

16-03-2006 Kandidaten gezocht voor gemeentelijke Sporttrofee

Vrijdagavond 30 juni 2006 wordt tijdens het Sportgala de Sportprijs en de Sporttrofee voor het seizoen 2005 2006 uitgereikt. Die avond zetten we ook de Helderse sporters weer in het zonnetje in de Parade der Kampioenen. De jury voor de gemeentelijke sportonderscheidingen selecteert zelf de kandidaten voor de Sportprijs. Maar voor de jaarlijkse Sporttrofee kunt u kandidaten voorgedragen.

Wie zoeken wij?
De Sporttrofee is bestemd voor een persoon of organisatie die zich op sportorganisatorisch gebied al jaren bijzonder verdienstelijk maakt en daarmee direct of indirect een bijdrage levert aan de sportbeoefening en/of sportbeleving in onze gemeente. De Sporttrofee bestaat uit een oorkonde en een herinneringsschild. U mag ook eerder voorgedragen kandidaten aanmelden, mits zij de trofee nog niet gewonnen hebben.

De uitreiking
De jury selecteert uit de voorgedragen kandidaten drie genomineerden. Op de avond van de uitreiking wordt bekend gemaakt wie de Sporttrofee 2005 - 2006 heeft gewonnen. De drie genomineerde kandidaten zetten wij echter allemaal in het zonnetje.

Kandidaat aanmelden
Kandidaten kunt u vóór 1 april aanstaande aanmelden bij de Adviesraad voor de Sport, t.a.v. mevrouw M. Hagedoorn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. Op de enveloppe graag vertrouwelijk vermelden. U kunt de kandidaat ook per e-mail aanmelden via mbw@denhelder.nl. In de voordracht moet u de volgende gegevens opnemen:
- naam, adres en telefoonnummer van de voorgedragen persoon of organisatie.

- een motivatie voor de voordracht.

- naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mail adres van de afzender (om eventueel nadere inlichtingen te vragen). Wij verzoeken u de voordrachten zeer vertrouwelijk te behandelen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de jury, mevrouw M. Hagedoorn. U kunt haar van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 13.30 uur bereiken via telefoonnummer (0223) 678417 of per e-mail mbw@denhelder.nl.