Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

ttec voegt zich bij de VMware Enterprise VIP resellers

Het ttec/transtec Competence Center biedt vanaf nu ook VMware server virtualisatie aan

Nijmegen, 16 maart 2006 ­ transtec AG, het Duitse moederbedrijf van ttec Computers, is een toonaangevende producent van op maat gemaakte IT oplossingen. De onderneming heeft een reseller contract afgesloten met VMware Inc., de wereldwijde leider op het gebied van virtualisatie software.

VMware, met het hoofdkantoor in Palo Alto, Californië, heeft een brede range van virtualisatie producten voor desktops, servers en complete infrastructuren. Het reseller contract geeft ttec de mogelijkheid haar portfolio te verbreden met complete virtualisatie oplossingen.
Server consolidatie oplossingen, high-availability storage en tools voor gemakkelijk en gecentraliseerd management worden veel gevraagd op dit moment. Daarom heeft ttec haar product en service aanbod uitgebreid met VMware ESX Server virtual infrastructure software voor het partitioneren, consolideren en managen van servers in kritische omgevingen. ESX Server helpt bij het reduceren van de Total Cost of Ownership door het optimaliseren van server utilisatie en andere hardware en het verminderen van administratie door flexibele, gecentraliseerde administratie.
Doordat het ttec Competence Center zich focust op high-performance en high- availability clustering en SAN/NAS oplossingen is het uitstekend in staat om de voordelen van server consolidatie bij klanten over te brengen: flexibele en klantenspecifieke oplossingen van een leverancier.

Over transtec en ttec Computers

transtec AG, genoteerd aan de Duitse beurs, is al systeem leverancier in de professionele markt sinds 1980. De onderneming produceert maatwerk IT systemen, servers en storage oplossingen op een flexibele, snelle basis. Gerelateerde netwerk en periferie producten maken het aanbod compleet. Het bedrijf is een van de 10 grootste producenten van servers en storage oplossingen in Europa. Met tweehonderd medewerkers is transtec vertegenwoordigd in 8 Europese landen. Alle transtec producten kunnen geconfigureerd en besteld worden via de website.

Pers and Public Relations
Marc van Schijndel
Oude Dukenburgseweg 22
Postbus 38040
6503 AA Nijmegen
Tel.: 024 3434 210 Kijk voor meer informatie op www.ttec.nl Fax: 024 3434 219 E-mail: mvanschi@ttec.nl http://www.ttec.nl

---- --