Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

16 maart 2006

Apeldoorn - Snorfietser gewond

Een 55-jarige automobilist uit Apeldoorn reed op de Arnhemseweg achterwaarts een oprit in en zag daarbij een 16-jarige plaatsgenoot op de snorfiets over het hoofd. Het ongeval gebeurde op woensdag (15-03) rond 15.05 uur. De snorfietser werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Apeldoorn - Drankrijder

Een 31-jarige automobilist uit Apeldoorn bleek bij een politiecontrole op donderdag (16-03) rond 00.45 uur op de 1e Wormenseweg onder invloed van alcohol. De man blies 0,85. De politie maakte proces-verbaal op.

Apeldoorn - Diefstal gereedschap

Vanaf een terrein aan de Egerlaan werd gereedschap van een bestratingsbedrijf gestolen. De diefstal werd op woensdagmorgen (15-03) ontdekt. De daders kwam op het terrein door een opening in het hekwerk. Ontvreemd werden oa een trilplaat, stamper en een knipmachine.

Apeldoorn - Openbare dronkenschap

Een 54-jarige Apeldoorn zorgde op woensdagmorgen (15-03) voor de nodige overlast in de Griftstraat. De man verkeerde onder invloed van alcohol en vernielde een spiegel van een auto. Hij werd aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten in de dronkemanscel. De politie maakte proces-verbaal op.

Apeldoorn - Rijbewijs ingenomen

Het Team Verkeershandhaving heeft op woensdagavond (15-03) op de Aardhuisweg te Uddel het rijbewijs ingenomen van een 35-jarige automobilist uit Nunspeet. De man reed met een snelheid van 116 km per uur op een traject waar 60 km is toegestaan.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --