Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 16 maart 2006

Voetbalvereniging raakt nieuwe doelnetten kwijt

TILBURG De 68-jarige beheerder van het clubhuis en de velden van voetbalvereniging t Zand heeft gisteren bij de politie aangifte gedaan van de diefstal van twee nieuwe voetbalnetten. Deze voetbalnetten werden het afgelopen weekend van twee doelen gestolen. De waarde van de doelnetten is 220 euro.

Tilburger meldt zich om straf uit te zitten

TILBURG Een 37-jarige man uit Tilburg meldde zich gistermiddag rond halfvier bij de balie van het politieteam Binnenstad. De man had nog twee vonnissen van in totaal 15 dagen open staan. De man is ingesloten en gaat zijn straffen uitzitten.

TILBURG Rond middernacht hebben agenten aan de Gasthuisring in Tilburg een 43-jaruige man uit Tilburg aangehouden. De man stond met twee vonnissen van ieder zeven dagen gesignaleerd. Hij is ingeloten

Dure helm gestolen

TILBURG Een 16-jarige jongen uit Udenhout heeft gistermiddag bij de politie aangifte gedaan van zijn dure en zeldzame motorhelm. De helm werd gestolen uit de fietsenstalling van de school waarop de jongen zit. Deze school ligt aan de Brittendreef in Tilburg. De waarde van de gestolen helm is 400 euro. Op de motorhelm staat op de achterzijde een sheriff ster met daaronder de handtekening van sheriff Bargy Design. Onder de ster staan twee oude pistolen afgebeeld. De pistolen vuren kogels af die over de hele helm lopen.

Politie houdt gordelcontrole

TILBURG Agenten van het politieteam Tilburg West hebben gistermiddag aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg een autogordelcontrole gehouden. Twee automobilisten gingen op de bon.

Winkeldief aangehouden

TILBURG In een doe-het-zelfzaak aan de Ringbaan Zuid werd gistermiddag rond kwart voor vijf een 45-jarige Tilburger betrapt bij de diefstal van batterijen ter waarde van 26 euro. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Tilburger.

Oisterwijkse politie neemt meertonige hoorn in beslag

OISTERWIJK Bij een verkeerscontrole die de Oisterwijkse politie gistermiddag hield aan de Moergestelseweg en de Kapelaan Huijberslaan in Oisterwijk hebben agenten een meertonige hoorn die op een auto was gemonteerd in beslag genomen. Verder kreeg een automobilist een bekeuring omdat hij achter het stuur zat de SMS-en. Een weggebruiker ging op de bon voor het negeren van een verbod linksaf slaan.

Automobilist onder invloed van alcohol en GHB

TILBURG In het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg hebben agenten gisteravond rond de klok van zeven uur een 26-jarige man uit het Belgische Weelde Statie aangehouden. De man bestuurde onder invloed van alcohol en GHB zijn bestelauto. Door een arts is in verband met het GHB gebruik een bloedproef van de Belg afgenomen.

De zaak kwam gisteravond rond zes uur aan het rollen toen de politie de melding kreeg dat er aan de Groot Westerwijksestraat in Hilvarenbeek iemand een epilepsieaanval had gekregen. Als agenten ter plaatse komen treffen zij in de bestelauto twee mannen aan die erg agressief en niet aanspreekbaar zijn. In de auto liggen drie lege flessen wijn en de mannen worden geboeid en vastgebonden op een brancard naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht. In het ziekenhuis blijken beide mannen onder invloed van alcohol en de drug GHB te zijn. Het rijbewijs van de Belg werd ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Inbrekers nemen duur horloge mee bij woninginbraak

TILBURG Bij een inbraak in een woning aan de Snelliusstraat in Tilburg hebben inbrekers een horloge ter waarde van 10.000 euro buitgemaakt. Verder namen de inbrekers een bankpas, de huissleutel en vier ringen mee. Om binnen te komen werd er een raam van de woning open gebroken. De politie heeft van de 56-jarige bewoner een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in.

Dronken automobilist maakt brokken

TILBURG Een 25-jarige man uit Roosendaal belandde gisteravond rond halftwaalf met zijn auto in de sloot. De man was op de kruising van de Midden Brabant en de Zevenheuvelenweg door een rood verkeerslicht gereden op het moment dat verkeer vanaf de Zevenheuvelenweg aan het optrekken was. Bij deze manoeuvre belandde de Roosendaler met zijn auto in de sloot. De man bleek onder invloed van alcohol en/of drugs. Een arts heeft een bloedproef van de man afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zes uur. De politie maakt proces-verbaal op.

Man opgepakt na huiselijk geweld

TILBURG Vannacht om kwart over drie hebben agenten aan het Beatrixhof in Tilburg een 40-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. De man mishandelde zijn 45-jarige vriendin en vernielde een ruit van zijn slaapkamer.

Auteur: Carel Bouman