Ingezonden persbericht


Persbericht

FileNet lanceert raamwerk voor procesgebaseerd case management

Amstelveen, 16 maart 2006 - - FileNet Corporation (Nasdaq: FILE), marktleider op het gebied van Enterprise Content en Business Process Management-oplossingen, heeft een Business Process Framework (BPF) op de markt gebracht om snel en rendabel procesgerichte case management applicaties te kunnen ontwikkelen.

Het raamwerk helpt kosten voor applicatieontwikkeling te verlagen, 'time-to-market', te verkorten en ontwikkeling en implementatie van bedrijfsspecifieke oplossingen te versnellen. BPF is met name geschikt voor het ontwerpen van oplossingen voor procesgebaseerd case management, zoals factuurverwerking, verwerken van creditcardgeschillen, leningverstrekking, claimverwerking, afsluiten van verzekeringen, effectenautomatisering en contractbeheer.

Java-architectuur

De oplossing heeft een Java-architectuur die goed te configureren en uit te breiden is, waardoor ontwikkelaars optimaal gebruik kunnen maken van de kracht, schaalbaarheid en prestatie van het FileNet P8 platform. FileNet P8 combineert processen en content mogelijkheden en biedt zodoende een snel reagerend, geïntegreerd en event-gebaseerd platform dat voor case management gebaseerde applicaties essentieel is.

Kenmerken & functies

FileNet Business Process Framework heeft specifieke case management kenmerken en functies. Zo ondersteunt Work Distributor de gebruiker bij het initiëren, prioriteren en sorteren van werktaken. Tevens voegt Work Distributor documenten die niet tijdig zijn aangekomen alsnog toe aan de wachtrij 'uit te voeren taken'. Geavanceerd beheer van 'rollen' die betrokken medewerkers in een bepaald proces vervullen, zorgt ervoor dat werkzaamheden direct door de juiste persoon worden uitgevoerd en verwerkt.

Zoekmogelijkheden

Dankzij de zoekmogelijkheden van BPF is de status van specifieke werkzaamheden snel en eenvoudig te lokaliseren. De te configureren case gebruikersinterface laat alle vereiste gegevens zien en toont een rangschikking van alle toegestane opties. Het biedt hiermee een dynamische basis voor gebruikers om hun werk op een consistente en productieve manier uit te voeren.

Het raamwerk kan worden gebruikt om applicaties te ontwikkelen die:
* de stroom van case management activiteiten automatiseren en stroomlijnen en zorgen voor rolgebaseerde routering voor een snellere verwerking; inzichtelijkheid verbeteren door een compleet en uniform real-time inzicht te bieden in case bestanden; optimaal gebruikmaken van FileNet's uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. Hierdoor zijn audit trails mogelijk om vast te stellen hoe en waarom beslissingen zijn genomen; IT-systemen aan elkaar koppelen zodat bij belangrijke gebeurtenissen automatisch waarschuwingen worden uitgestuurd of workflow worden opgestart zodat organisaties direct adequaat kunnen reageren op kritieke gebeurtenissen; samenwerking stroomlijnen waardoor organisaties gegevens kunnen delen en analyseren; meerdere data-invoer en papierstromen overbodig maken.

FileNet BV - Bouwerij 34-36, 1185 XX Amstelveen

Tel.: 020 543 1345, fax: 020 543 1363, internet: www.filenet.com

Over FileNet BV

FileNet Corporation (NASDAQ: FILE) ondersteunt met haar Enterprise Content Management (ECM) oplossingen organisaties bij het nemen van snellere en betere beslissingen door essentiële bedrijfscontent en -processen te beheren, te automatiseren en te stroomlijnen. Organisaties kunnen hierdoor concurrentievoordeel behalen én behouden en beschikken tevens over de connectiviteit die vereist is voor een optimaal bedrijfskritisch besluitvormingsproces. De uitgebreide mogelijkheden van de FileNet-producten zijn te integreren met bestaande informatiesystemen en bieden rendabele oplossingen om alledaagse business problemen aan te pakken. Sinds de oprichting van FileNet in 1982 hebben meer dan 4.000 organisaties, waaronder ruim driekwart van de Fortune 100-bedrijven, FileNet-oplossingen ingezet om 'mission critical' content en processen optimaal te beheren. Het hoofdkantoor van FileNet is gevestigd in Costa Mesa, Californië. De organisatie levert haar innovatieve ECM-oplossingen in meer dan 90 landen via de eigen wereldwijde sales-, service- en supportorganisaties en tevens via het FileNet ValueNet® Partner-netwerk van resellers, system integrators en applicatieontwikkelaars.


---

Influx PR - Margienke Smit of Gerline van Wijnen

Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: margienke/gerline@influx-pr.com

(Ref: 0506)