Ingezonden persbericht


Persbericht

Seminar Elektronische Factuurverwerking bij Simac Datacollect

Ede, 17 februari 2006 - Simac Datacollect, de in Ede gevestigde specialist op het gebied van documenten en documentstromen, organiseert speciaal voor ROC's op 16 maart een gratis seminar over Elektronische Factuurverwerking. Getoond wordt op welke manier de factuurverwerking kan worden verbeterd. Ook zal de heer J. Kleppe van het Hoornbeeck College zijn ervaringen met de oplossing van Simac Datacollect delen met de deelnemers.

Seminar Elektronische Factuurverwerking:

Voor wie: financieel verantwoordelijken

Waar: bij Simac Datacollect b.v., Ampèrestraat 36, 6716 BN Ede

Kosten: aan dit seminar zijn geen kosten verbonden

Programma:

14.30 uur Ontvangst

14.45 uur Welkom en opening

15.00 uur Demonstratie Contempus.Invoice (door Bart Clement, Simac Datacollect).

Elektronische factuurverwerking; hoe gaat het in zijn werk? Wat zijn de

administratieve mogelijkheden? Wat zijn de resultaten?

15.45 uur Pauze

16.00 uur Gebruiker aan het woord (de heer J. Kleppe, Centrale Administratie voor

Reformatorisch Onderwijs). De Centrale Administratie (Hoornbeeck College en Van Lodenstein College) werkt met Contempus.Invoice. Wat zijn hun ervaringen?

16.30 uur Afsluiting

Simac Datacollect, Ampèrestraat 36, 6716 BN Ede.

Telefoon: 0318-649699. Website: www.datacollect.nl .

Over Simac Datacollect

Simac Datacollect, onderdeel van Simac Techniek NV, is gespecialiseerd in het automatiseren van documenten en documentstromen (documenten in de breedste zin van het woord). Aan de ene kant betreft dat de traditionele insteek: door middel van scannen het papieren document omzetten naar digitale informatie. Aan de andere kant zijn we in staat om bestaande papieren formulieren en documenten beschikbaar te maken via een web browser en/of portal zodat er geen papier meer aan te pas komt. Het dienstenaanbod varieert van relatief eenvoudige standaardoplossingen tot en met complexe maatwerkoplossingen.

Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. De kernactiviteiten zijn systeemintegratie, dienstverlening en ontwikkeling met betrekking tot ICT-infrastructuren, ICT-applicaties en industriële elektronica & automatisering. Het aantal medewerkers binnen de kernactiviteiten bedraagt ruim 700.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com. (Ref.: PB0406)