Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vanaf 16 maart openen Aelivé & Speksnijder een gezamenlijke showroom met ruim 2500m2 topklasse audio, exclusieve woon- en slaapmeubelen, flatscreens, super home cinema, kunst en verlichting.

Gezamenlijke presentaties komen wel vaker voor. Maar één showroom waar twee bedrijven met hun assortiment tegelijk permanent in elkaar verweven zijn is uniek in Nederland!

Wonen, beeld en geluid op wereldniveau midden in het Groene Hart.

Comfortabel wonen heeft alles te maken met ontspanning en sfeer. Meubels maken een zeer belangrijk onderdeel uit van de sfeer in huis. Speksnijder Wonen en Slapen ziet het als haar belangrijkste missie om mensen op vernieuwende ideeën te brengen: "Je moet ze helpen om even los te komen van hun vertrouwde omgeving, hun fantasie prikkelen zodat ze zich kunnen voorstellen hoe hun interieur anders, als eenheid kan worden vormgegeven."

Ook beeld en geluid zijn belangrijke sfeerbepalende aspecten in de woning. Muziek helpt ontspannen en 'home entertainment' zorgt voor afleiding. Tegenwoordig is veel mogelijk, misschien wel meer dan wenselijk is. Aelivé Audio en Interieur gaat er van uit dat iedereen op zijn of haar manier verstand heeft van audio en video. Iedereen beleeft geluid en beeld op eigen wijze, en bepaalt zodoende wat gevoelsmatig het beste past. Technische eigenschappen of onaantrekkelijke apparatuur roepen vaak twijfel op. Aelivé biedt een oplossing die bedienbaar is, past binnen uw inrichting en voldoet aan de verwachtingen.

"Audiovisuele communicatie is zo verweven in ons dagelijks leven dat het niet meer los kan worden gezien van inrichting."

Het is juist daarom dat Aelivé Audio en Interieur & Speksnijder Wonen en Slapen voortaan gezamenlijke oplossingen bieden. Muziekliefhebbers kunnen nu samen met hun partners in Bergambacht terecht om de mogelijkheden van integreren, tonen of wegwerken te bekijken. In eigen huis ontwikkelden Aelivé en Speksnijder gezamenlijk de "Inwall"; een wand om audio- en videoapparatuur, met behoud van beeld- en geluidskwaliteit, in weg te werken. Er valt naast "Inwalls" nog veel meer te zien zoals unieke, in RVS afgewerkte flatscreens, onzichtbare technieken zoals centrale bediening, muziek servers, van kleur veranderende verlichting en home cinema's van het Nederlandse Van Buren audio design. Bovendien staat alles speelklaar te wachten op bezoekers die wonen, audio en video met elkaar willen combineren.

"Vaak is men gefocust op één aspect van het interieur, of één meubelstuk. Pas als je erin slaagt het totaal te laten zien, kun je werkelijk een voorstelling maken van hoe het wordt."

Contactpersoon: Martijn van Buren (06-41285206)

Bezoekadres:
Pleinstraat 2
2861 XH Bergambacht
Tel: 0182-357757
Fax: 0182-353499
info@aelive.nl
www.aelive.nl

Postadres:
Pleinstraat 2
Postbus 23
2860 AA Bergambacht


---- --