Ingezonden persbericht

Nationale Golf Congres & Beurs 2006 "Hospitalitee"

Service wins the game

AMSTERDAM, 20060130 -- Op 16 maart a.s. heet de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) u van harte welkom op het 11de Nationale Golf Congres & Beurs. Dit jaar staat hét netwerkevenement voor de golfbranche in het teken van 'Hospitalitee', oftewel dienstverlening. Het congres zal plaats vinden in Hotel Figi te Zeist.


Het Congres

De golfsport wint steeds meer aan populariteit. Dit is niet alleen te danken aan de sport zelf, maar ook aan het sociale aspect, de belevenis en de ontspanning. Golfen is dus méér dan alleen 18 holes spelen. Het clubhuis wordt daarom ook vaak de 19de hole genoemd.

Dienstverlening gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het voortbestaan en succes van iedere onderneming. Uit onderzoek is gebleken dat er binnen de golfbranche behoefte is aan meer kennis om alle facetten van dienstverlening te kunnen optimaliseren. Tijdens het congres, zullen (Inter)nationale sprekers op inspirerende wijze aandacht besteden aan essentiële vraagstukken & dilemma's om de dienstverlening op uw golfbaan te verbeteren. Diverse uiteenlopende praktijktoepassingen en ervaringen passeren de revue.

De Beurs

Naast de bekende golfbaanleveranciers, staan er dit jaar ook een aantal leveranciers op het gebied van hospitality services & horeca benodigdheden. Hierbij kunt u denken aan groothandels, leveranciers van wijn of sigaren, maar ook adviseurs op het gebied van gastvrijheid. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er voldoende tijd en gelegenheid zijn om informatie uit te wisselen.

De Organisator

Het afgelopen jaar is het ledental van de NVG met bijna 50 procent gestegen. De brancheorganisatie vertegenwoordigt inmiddels ruim 80% van de golfbanen in Nederland. Naast de meer commercieel georiënteerde banen zijn veel clubbanen lid geworden in 2005.

Door de jaren heen is het Nationale Golf Congres & Beurs een begrip geworden in de Nederlandse golfwereld. Ook dit jaar zal de NVG een interessant en aantrekkelijk programma aanbieden voor iedereen die betrokken is bij de golfmarkt in Nederland.

Informatie

Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden. U zult dan zo spoedig mogelijk een programma ontvangen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Masja Koper (Masja@nvg-golf.nl) of Kaline van Halder (Kaline@nvg-golf.nl).

Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties
Silodam 110
1013 AS Amsterdam

Tel: 020-3306103
Fax: 020-3306105
www.nvg-golf.nl
Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties