Ingezonden persbericht

Warehousing Forum "In het oog van de orkaan"

PHI DATA, Consafe Logistics en Oracle bieden managers in transport en logistiek inspirerend platform

DE MEERN, 20060207 -- De sector transport en logistiek heeft met zwaar weer te kampen. Technologische ontwikkelingen en trends woeden met orkaankracht. Reactiesnelheid, tracking en tracing, mechanisatie, RFID, supply chain: het raast maar door. De vraag is: hoe gaan managers in transport en logistiek daar mee om? Is het een kwestie van meegesleurd worden of van stabiele rust en controle in het wolkenvrije oog van de orkaan?


Gaat de doorlooptijd niet voor de wind, dan staat men wellicht open voor nieuwe technieken om de voorraad binnen 6 uur bij de klant te krijgen. Lijkt het vestigingsklimaat in Oostbloklanden een aanlokkelijke trend? Misschien omdat de concurrent niet praat over slechte bereikbaarheid door sneeuwval! Ambities op het gebied van snelheid, efficiency en traceerbaarheid, maar twijfels over veiligheid? Interessant discussiepunt of een transparante keten de flexibiliteit ondersteunt of niet. En hoe wordt tegen data security en IT aangekeken: als een harmonieus koppel of als water en vuur? Ook nieuwsgierig hoe snel het upscalen kan om processen te ondersteunen en hoe die paklijst real time bij de klant komt?


Voor de bedrijven PHI DATA, Consafe Logistics en Oracle was de vraag hoe managers omgaan met de turbulentie rondom warehousing de aanleiding om een inspirerend forum te organiseren: "warehousing in het oog van de orkaan" op 16 maart 2006 van 12.00 tot 16.00 uur in De Meern.

Het programma start met een kijkje in de keuken van logistiek dienstverlener TMI. Dit bedrijf legt zich toe op vele aspecten uit de supply chain en zal aansprekende praktijkvoorbeelden voor het voetlicht brengen. Na de pauze staat de forumdiscussie centraal, waarin naar hartelust kan worden gedebatteerd over visies, trends en ontwikkelingen rondom warehousing. Vanzelfsprekend kunnen kritische vragen worden gesteld aan de organiserende bedrijven PHI DATA, Consafe Logistics en Oracle. Een unieke kans voor bedrijven om onder 'zwaar weer omstandigheden' in beschutting hun warehousing koers nader te bepalen c.q. bij te stellen voor de toekomst!
PHI DATA, Consafe Logistics en Oracle